Άλλες 33 περιπτώσεις σε κατεχόμενα εδάφη Δημοσιογράφος Κύπρος

Συνολικά τριάντα τρεις περιπτώσεις, 23 εκ των οποίων αναφέρθηκαν από το Υπουργείο Υγείας, αναφέρθηκαν σε συνολικά 2.519 διαγνωστικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα Κατεχόμενα Εδάφη, δύο από τα νέα περιστατικά προήλθαν από αεροπορικές αφίξεις, 8 από την επαφή με επιβεβαιωμένες περιπτώσεις και ήταν υπό περιορισμό.

Ο συνολικός αριθμός περιπτώσεων στα κατεχόμενα εδάφη σε 325.716 δοκιμές έφτασε τα 1532. Σήμερα, 18 άτομα έχουν απολυθεί και 217 εξακολουθούν να λαμβάνουν θεραπεία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ξέσπασε διαφωνία στην «κυβέρνηση» επειδή οι αποφάσεις της «Επιτροπής Λοιμωδών / Λοιμωδών Νοσημάτων» του «Υπουργείου Υγείας» δεν δημοσιεύθηκαν στην «επίσημη εφημερίδα» και αγνοήθηκαν από τον «Πρωθυπουργό» ως απάντηση στον «Υπουργό Υγείας». Για τις αποφάσεις του «πρωθυπουργού» σχετικά με τις πολύ ειδικές επαφές «νότου» և «βόρεια», όπως αναφέρθηκε, που σημαίνει Κυπρίους εργάτες στις ελεύθερες ζώνες, αλλά το κλείσιμο των ταβέρνων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Humber Κύπρου, στη σημερινή συνάντηση του «υπουργικού συμβουλίου», ο «Υπουργός Υγείας», ο Αλί Πίλι, φέρεται να είπε στον «Πρωθυπουργό» Σάνερ ότι αν δεν λάβετε αποφάσεις, δεν σας χρειάζομαι. Φύγε μακριά μου. “Δεν μπορώ να δουλέψω έτσι.” Ο ιστότοπος γράφει ότι η παρέμβαση άλλων “υπουργών” ήταν απαραίτητη για να ηρεμήσουν τις ψυχές.

Ο κ. Saner είπε στην Camber Cyprus ότι όλα τα θέματα συζητούνταν στο «υπουργικό» στάδιο, αλλά ότι ο Peel δεν του είχε πει να «απομακρύνει από τα καθήκοντά μου», ότι δεν υπήρξε αντιπαράθεση μεταξύ τους.

Πηγή: KYPE

Source