Άμεσες συναλλαγές և πτήσεις για το νέο έτος, … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Στο μήνυμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς του προς τους χριστιανούς που ζουν στις κατεχόμενες περιοχές, ο Έρσιν Τατάρ μίλησε για την απάνθρωπη απομόνωση των Τουρκοκυπρίων, επηρεάζοντας τους ανθρώπους που ζουν, επενδύουν στη χώρα και την αγαπούν.

Σύμφωνα με το GTP, ο τουρκοκυπριακός Τύπος αναφέρει σήμερα ότι ο Τουρκοκύπριος ηγέτης περιέγραψε ως επαίσχυντο το γεγονός ότι οι εμπορικοί περιορισμοί στις απευθείας πτήσεις συνεχίζονται, παρά τις υποσχέσεις που έχουν υποσχεθεί στους Τουρκοκύπριους και ότι πρέπει να ανοίξει το νέο έτος. Ένα μέσο εκπλήρωσης των υποσχέσεων που έγιναν στους Τουρκοκύπριους, το άμεσο εμπόριο και τις απευθείας πτήσεις μεταξύ των Τουρκοκυπρίων και του υπόλοιπου κόσμου.

Επαναλαμβάνοντας ότι παρά τη θετική στάση των Κυπρίων, η ελληνοκυπριακή πλευρά, με τα μεγαλοπρεπή αιτήματά της, απέρριψε τη διοίκηση և την κατανομή των φυσικών πόρων ման την αποτυχία του σχεδίου Ανάν το 2004 և և κατά τη διάρκεια του διεθνούς συνεδρίου του 2017 στο Crans Montana, ο κ. Τατάρ είπε ότι τώρα η Τουρκία με την υποστήριξη της υποδειγματικής λύσης συνεργασίας μεταξύ των δύο κρατών που ζουν δίπλα-δίπλα στη βάση κυριαρχικής ισότητας.

Ευχαριστώντας τους ξένους που ζουν στα κατεχόμενα εδάφη για τα μηνύματα που του έστειλαν μετά την άνοδο της τουρκοκυπριακής ηγεσίας τον Οκτώβριο του 2020, ο Έρσιν Τατάρ ευχαρίστησε την τουρκοκυπριακή κοινότητα για τη συμβολή τους και την οικονομική και πολιτιστική βοήθεια.

Όσον αφορά την περιουσία «ιθαγένεια», λαμβάνουν υπόψη τα προβλήματα των αλλοδαπών που ζουν στα κατεχόμενα εδάφη, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει διάλογο με οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών για αυτά τα θέματα.

Πηγή: KYPE

Source