Άννα Βίζη. Αποκάλυψε ότι ήταν η πρώτη του συνάντηση με τη Δέσποινα Βάντι [βίντεο]

“Είναι παράλογο για μένα ότι συνυπάρχω με τη Δέσποινα Βάντι.”

Οι ανακοινώσεις για την πρώτη συνάντηση με τη Despina Wendy παρουσιάστηκαν λεπτομερώς στην Anna Viss κατά τη διάρκεια της παράστασης της Natalia Germanu το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η απόλυτη κυπριακή τραγουδίστρια δεν μπορούσε παρά να σχολιάσει τη στιγμή που γράφει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, όλα τα συναισθήματα από την πρώτη της γνωριμία με τη Δέσποινα Βάντι.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε η Άννα Βίζη. “Πολλοί περιμένουν αυτό που θα πω τώρα, όπως για τη Δέσποινα, γιατί σε αυτήν την περίπτωση είμαστε δύο. Δεν περιμέναμε αυτό που είδατε. Όταν η Κέιτι Γκάρμπι μου έστειλε γραπτά μηνύματα, «Απλά πράγματα» κορίτσια. Όταν με προσκάλεσαν, συμφώνησα να γιορτάσω μαζί τους. Μου άρεσε επίσης η όμορφη εμφάνιση. Θα ήταν ανόητο να μην συνεργαστείτε με τη ΔέσποιναΉταν τόσο απλό. Πρώτα είπα να συναντήσω ό, τι έμαθα պ Η Δέσποινα τον υποδέχτηκε«Συναντηθήκαμε στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη ως δύο γυναίκες που βρίσκονται στη μουσική σκηνή της χώρας για τόσα χρόνια. Δεν συναντηθήκαμε ποτέ σε ανθρώπινο επίπεδο. Αυτό που συναντήσαμε το έσπασε, δεν γνώρισα τον άλλο ή τον πάγο«

Διαβάστε περισσότερα: Άννα Βίζη – Δέσποινα Βέντι. Οι πρώτες δημοσιεύσεις և ανακοινώσεις που έκαναν μετά την επανένωσή τους [εικόνες & βίντεο]

Προσθέτωντας. «Ήμασταν διασκεδασμένοι όταν θυμόμαστε την ίντριγκα που οι λάτρεις μας άρεσαν να έχουν. Απόψε έδειξε ότι δεν είμαστε παρά αντίπαλοι. Πήραμε μερικά τραγούδια με όμορφες πινελιές και παίξαμε σαν κορίτσια με κούκλες«Διασκεδάσαμε, όχι δείχνοντας φωνές, ενώσαμε τη θερμοκρασία των γυναικών μας. Και οι δύο έχουμε εμπειρία στη σκηνή, έχω λίγο περισσότερο, γιατί έχω εργαστεί για πολλά χρόνια. Ένιωσα πολύ άνετα εκείνη τη νύχτα. Η συνύπαρξή μου με τη Δέσποινα Βάντη μου φαίνεται παράλογο. “Σας ευχαριστούμε που μας θεωρήσατε ήρωες και ήρωες της ιστορικής στιγμής.”

https://www.youtube.com/watch?v=D7cIlUMj4cQ:

Source