Άννα Μαρία Ψυχαράκη. “Η διαμονή για τον μεγαλύτερο αδερφό μου ήταν μαρτύριο”

«Αναζητούσα αυτήν την ευκαιρία, παρόλο που όλοι οι φίλοι μου είπαν ότι δεν ήμουν για την πραγματικότητα», αποκαλύπτει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έδωσε μια εις βάθος συνέντευξη στην 7 δημοσιογράφο της Meres TV Nina Musuri. Γιατί περιγράφει τη διαμονή στο σπίτι του Big Brother ως μαρτύριο;

Πιο συγκεκριμένα, ο νικητής του reality show SKAI περιέγραψε: «Ο Big Brother ήταν η ευκαιρία που έψαχνα εδώ και πολλά χρόνια για να μοιραστώ τα δικά μου μηνύματα με τον κόσμο. Για να τους πω ότι, εγώ, που είχα μια δύσκολη στιγμή, family η οικογένειά μου, κατάφερα, ακόμα κατάφερα να μάθω όλους τους χρυσούς κανόνες επιβίωσης, wanted ήθελα να το μεταφέρω στον κόσμο. Δεν μπορούσα, ωστόσο, να τα πιάσω ένα προς ένα και να τους δώσω ελπίδα. Ψάχνω αυτήν την ευκαιρία, παρόλο που όλοι οι φίλοι μου είπαν ότι δεν ήμουν για την πραγματικότητα. Τους είπα ότι θα θυσιάσω τον εαυτό μου για να διαδώσω αυτά τα μηνύματα. “Για να ανέβεις ψηλά, πρέπει να περάσεις από την κόλαση”, είπε ο Καζαντζάκης.

Πόσο δύσκολο ήταν για εσάς, που είστε τόσο διαφορετικοί, να μείνετε στο παιχνίδι;

Ήταν ένα μαρτύριο. Δεν υπήρχε μόνο μια δύσκολη στιγμή στο παιχνίδι, αλλά πολλές. Η προδοσία του Ραμόνα ή η κατάρρευση της πόρτας όταν με βγήκαν ως κλέφτης ψεύτης Δεν μπορούσα να αντέξω όλες τις κατηγορίες τους, όλα αυτά συσσωρεύτηκαν μέσα μου. Τα περιέγραψα όλα ως κόλαση. Οι δυνατές στιγμές που άφησα ήταν οι κακές στιγμές. Ήταν αυτοί που με διόρθωσαν, έριξαν την ψυχολογία μου, ακρωτηριάζουν την προσωπικότητά μου. Με προσβάλλουν πολλές φορές ενώ τα δικαιολόγησα και τα υπερασπίστηκα. Τα φρόντισα, δεν το μετανιώνω. Χαίρομαι που κέρδισα την αγάπη του κόσμου, αλλά χαίρομαι που εξακολουθώ να παίρνω κατηγορίες από τα παιδιά, αναρωτιέμαι πότε τελειώνει.

Τι νομίζετε ότι ήταν λάθος; Եւ Τα παιδιά είχαν μια τέτοια παρανόηση για τον χαρακτήρα σας.

Νομίζω ότι υπήρχαν πολλοί χειραγωγημένοι άνθρωποι στο παιχνίδι. Δεν θα αναφέρω ποιοι ήταν. Οι άνθρωποι ξέρουν ποιος εννοώ. Είδα ότι υπήρχε πλύσιμο εγκεφάλου, γι ‘αυτό τους δικαιολόγησα, τους υπερασπίστηκα. Έλεγα στον εαυτό μου. “Άννα, θα αντέξεις, δεν θα υπομείνουν.” Ο Χρήστος Βαρούκης μου είπε συγκεκριμένα ότι ήμουν ένα μήνα πριν το παιχνίδι, ότι κατάλαβα τα πάντα.

Έχετε μετανιώσει για οποιοδήποτε μέρος του παιχνιδιού; Πραγματοποιήσατε απεργία επειδή κάνατε λάθος κατά την παραμονή σας;

Το συμβάν με την πόρτα. Δεν έχω καταστρέψει ποτέ ξένη περιουσία στη ζωή μου. Ποτέ δεν τιμωρήθηκα, ακόμη και στο σχολείο. Εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να αντισταθώ και έσπασα την πόρτα. Δεν ήταν σωστό αυτό που έκανα, αλλά νομίζω ότι οι άνθρωποι με κατάλαβαν. Δεν μπορούσα να το αντέξω, οι κατηγορίες εναντίον μου είχαν συσσωρευτεί. Αλλά αποφάσισα να συνεχίσω να παίζω γιατί οι άνθρωποι με υποστήριξαν.

Source