Άνοιγμα νέας σελίδας με τις ΗΠΑ και την ΕΕ! – Εθνική εφημερίδα

Οι ΗΠΑ και τα σχοινιά με την ΕΕ, τόσο αποσπασματική φαίνεται, δεν υπάρχει πρόβλημα Μην γίνετε φίλοι της Αμερικής και δεν θα είστε σε θέση να ονομαστείτε σύμμαχος της Τουρκίας, καθώς δεν κάναμε ούτε ένα βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση αναγκάζοντας τον εαυτό μας. Δεν ξέρω αν πρέπει να πείτε ότι δεν θα είναι αξιόπιστο. Λέγοντας αυτό, δεν θέλω να συνεχιστεί η ένταση. Άλλωστε, δεν είμαστε η αιτία της έντασης. Οι ΗΠΑ βλέπουν σχεδόν τη χώρα μας στη διάθεσή της και κηρύσσει κυρώσεις στο πλαίσιο αυτής της άποψης, επιπλέον δηλώνει την τρομοκρατική οργάνωση PKK / YPG ως φίλη στη Συρία και επιδιώκει μια αυτόνομη περιοχή στη Συρία για να απαλλάξει το Ισραήλ μέσω τρομοκρατικών οργανώσεων. Αυτό σημαίνει σαφώς ότι οι ΗΠΑ βλέπουν τη χώρα μας ως εχθρό. Εν τω μεταξύ, οι ΗΠΑ στέλνουν όπλα στην Ελλάδα μέσω του Ισραήλ. Όταν πιστεύουμε ότι οι σχέσεις μας με την Ελλάδα γίνονται όλο και πιο έντονες κάθε μέρα, αυτό δείχνει ότι οι ΗΠΑ, οι οποίες έχουν δηλωθεί ως φίλοι και σύμμαχοι εδώ και πολλά χρόνια, έχουν εχθρική στάση απέναντί ​​μας σε κάθε τομέα.

Από την άλλη πλευρά, η χώρα μας δεν ήθελε να αγοράσει συστήματα Patriot Missile Defense από τις ΗΠΑ με τα χρήματά της και, όταν αγοράσαμε τα πυραυλικά συστήματα S-400 από τη Ρωσία, μας ζήτησε να επιστρέψουμε τα πυραυλικά συστήματα S-400 που αγοράσαμε με κάθε ευκαιρία, τόσο από το υπόγειο όσο και από ανοιχτά. Ας το αφήσουμε να εξηγήσουμε μια τέτοια προσέγγιση με φιλία και συμμαχία θα σήμαινε ότι αγνοούμε την ανεξαρτησία της χώρας μας. Θα ήταν δυνατόν να γυρίσετε μια νέα σελίδα με τις ΗΠΑ, η οποία εμφανίζει μια τέτοια στάση; Πέρα από αυτό, ακόμη και αν ανοίξει μια νέα σελίδα, θα ήταν ρεαλιστικό να περιμένουμε να τελειώσει η εχθρότητα προς τη χώρα μας;

Όσον αφορά την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν θα ήταν λάθος να επαναλάβουμε την εκτίμησή μας για τις ΗΠΑ ακριβώς. Οι χώρες της ΕΕ υποστηρίζουν άνευ όρων την Ελλάδα σε κάθε κατάσταση που προκύπτει στη Μεσόγειο, στο Αιγαίο, στην Κύπρο. Επιπλέον, ιδιαίτερα στη Γαλλία σε όλες τις χώρες της ΕΕ και η Τουρκία θα φτάσει μια ακόμη διάσταση στην εχθρότητα προς το Ισλάμ καθημερινά. Εν τω μεταξύ, οι κανονισμοί που έχουν θεσπιστεί στη Γαλλία για τις γυναίκες φοιτήτριες να αποκαλύψουν τα κεφάλια τους, και τα βρώμικα όπως μια μαντήλα ξαπλωμένη στο έδαφος και τα χέρια της με χειροπέδες στη Γερμανία είναι μερικά από αυτά που συνέβησαν πριν από μια εβδομάδα. Ως εκ τούτου, πόσο μάλλον το άνοιγμα μιας νέας σελίδας με αυτές τις χώρες, πρέπει να δούμε πώς μολύνεται η ανοιχτή σελίδα από τους συνομιλητές μας. Έτσι, δεν βλέπουμε τα γεγονότα και δεν θέτουμε μια νέα στάση αναλόγως. Συγκεντρώνονται παρόλο που φέρουμε την υπόλοιπη συμμαχία σταυροφόρων εναντίον της Τουρκίας στην ημερήσια διάταξη με κάθε ευκαιρία. Μετά από όλους αυτούς τους προσδιορισμούς, πώς θα είναι δυνατό να ανοίξουμε μια νέα σελίδα με τις ΗΠΑ και τις χώρες της ΕΕ. Δεν είναι λάθος να πούμε ότι μια καθαρή σελίδα δεν μπορεί να ανοίξει ακόμα και αν ανοίξει μια νέα σελίδα. Επειδή οι συνομιλητές μας δεν άφησαν μια καθαρή πλάκα στη μέση.

Τέλος, σκέφτηκα ότι ήταν λάθος να έχω μια τέτοια σκέψη στην ημερήσια διάταξη, πόσο μάλλον να ανοίξουμε μια νέα σελίδα με αυτήν τη χώρα, ειδικά όταν οι ΗΠΑ καλωσορίζουν τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης που προκάλεσαν το μαρτύριο 250 ανθρώπων που προσπάθησαν πραξικόπημα στη χώρα μας. Επειδή η στροφή μιας νέας σελίδας με τις εν λόγω χώρες σημαίνει ότι αγνοούμε την εχθρότητα των εχθρών μας. Αυτό είναι αναπόφευκτα ψυχικά άρρωστο και κακοποιημένο; φέρνει την ερώτηση. Πρώτα απ ‘όλα, είναι λάθος να αναφέρεται στις ΗΠΑ ως φίλος και σύμμαχος, πόσο μάλλον ανοίγοντας μια νέα σελίδα, χωρίς να σταματήσει την υποστήριξή της προς την τρομοκρατική οργάνωση PKK / YPG και να εκδιώξει τους τρομοκράτες στη χώρα της.

Source