Άνοιγμα Concorde Tower Λευκωσίας 80 εκατομμυρίων δολαρίων | Τουριστικό πρακτορείο | Νέα τουρισμού

Η Concorde Hotels & Resorts άνοιξε το δεύτερο ξενοδοχείο της στην Κύπρο.

Άνοιξε το Concorde Tower Λευκωσία, η δεύτερη επένδυση της Concorde Hotels & Resorts στην Κύπρο.

Concorde Hotels & Resorts που λειτουργούν υπό την Zafer Construction Investment Holding, το Concorde De Luxe Resort Lara, το οποίο εξυπηρετεί τον τουρισμό στην Αττάλεια από το 2005 και το Concorde Luxury Resort, το οποίο φιλοξενεί τους επισκέπτες του από το 2018 στην περιοχή Bafra της Κύπρου, ακολουθούμενο από τον Concorde Tower Λευκωσία. άνοιξε.

Πύργος Concorde Lefkoşa, 30.000 μΘα εξυπηρετήσει τους επισκέπτες του με 162 δωμάτια και χωρητικότητα 176 κρεβατιών σε 2 κλειστούς χώρους, À la carte εστιατόρια με πλούσιο μενού, σνακ μπαρ, κεντρικό εστιατόριο, σπα, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες.

Το Concorde Tower Nicosia θα είναι ένας ιδανικός χώρος για αποκλειστικούς γάμους, καθώς και εκδηλώσεις και συνέδρια για τον επιχειρηματικό κόσμο.

Επένδυση 80 εκατομμυρίων δολαρίων

Ο Necati Yağcı, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Zafer İnşaat Yatırım Holding, δήλωσε: «Η νέα μας επένδυση Concorde Tower Nicosia είναι μια επένδυση περίπου 80 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, η συνολική μας επένδυση στην Κύπρο θα φτάσει τα 250 εκατομμύρια δολάρια. ” αυτός είπε.

.Source