Άνοιξαν την πόρτα σε όσους είπαν «είμαι κλέφτης», η αστυνομία που τέθηκε υπό έλεγχο εξέπληξε

Το επαρχιακό αστυνομικό τμήμα Çorum επισκέφθηκε τα σπίτια για να ευαισθητοποιήσει σχετικά με την κλοπή. Αστυνομία, μερικοί από τους πολίτες χτυπούν το κουδούνι στο διαμέρισμα, «Ποιος είναι αυτός;» Αν και απάντησε στην ερώτηση «ο κλέφτης μου», διαπίστωσε ότι οι πόρτες άνοιξαν.

Ενώ μερικοί από τους πολίτες άνοιξαν την πόρτα χωρίς να ρωτήσουν την αστυνομία που χτύπησε τις καμπάνες τους, μερικοί από αυτούς είπαν, “Ποιος είναι;” Τηλεφώνησε. Οι ομάδες είπαν, “Ποιος είναι;” Απάντησε, “Εγώ, κλέφτης.” Ωστόσο, οι πόρτες άνοιξαν χωρίς δισταγμό. Πολίτες που άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους στην αστυνομία λέγοντας «Είμαι κλέφτης» εξέπληξαν όταν είδαν την αστυνομία. Στα κτίρια όπου υπήρχε σύστημα κουδουνιού βίντεο, η αστυνομία παρατήρησε ότι, παρόλο που η αστυνομία απενεργοποίησε την κάμερα με τα χέρια τους και εισήχθη στους πολίτες ως «κλέφτες», το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και ο πολίτης άνοιξε την πόρτα.

Οι ομάδες διανέμουν προειδοποιητικά φυλλάδια στους δρόμους και στους δρόμους σχετικά με τα εγκλήματα κλοπής και απάτης και προειδοποίησαν όσους άνοιξαν τις εξωτερικές πόρτες των σπιτιών και των κτιρίων τους χωρίς αμφιβολία, να είναι προσεκτικοί.

.Source