Άρης. Δίνει τα πάντα για τον Σωτηρίου. (Βίντεο և Φωτογραφίες)

ΆρηςΗ ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να προσλάβει τον Πιερό Σωτηρίου.

Ο Άρης κινείται για πολλά πράγματα. Οι «κίτρινοι», οι οποίοι ερευνούν αρκετές υποθέσεις για την επίθεσή τους, φαίνεται να έχουν χωριστεί ως ελίτ, ο Πιέρος Σωτηρίου. Ο λόγος, φυσικά, για τον διεθνή Κύπριο που «χτίστηκε» το όνομά του στο APOEL, ανήκει τώρα στην Αστάνα του Καζακστάν.

Ο 27χρονος επιθετικός είναι προφανώς μια εξαιρετική λύση για να καλύψει το κενό στη θέση επίθεσης. Προσπαθούν να τον πάρουν με τα “Κίτρινα” με τη μορφή δανείου και εύλογης επιλογής αγοράς, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022.

Ο Σωτηρίου είχε έναν υπέροχο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, αναγκάζοντας τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να ασχοληθούν μαζί του, αλλά οι Κύπριοι απαιτούσαν πολλά χρήματα. Έτσι, ο παίκτης έλαβε μια μεταφορά το 2017 για την Κοπεγχάγη, η οποία δαπάνησε 2.500.000 ευρώ για να τον κάνει δικό του.

Η Κύπρος δεν πήγε όπως αναμενόταν στη Δανία, οπότε μετακόμισε στην Αστάνα τον περασμένο Φεβρουάριο (2.000.000 ευρώ). Με αυτό, μετρά 17 συμμετοχές, 7 γκολ και 2 ασίστ γκολ.

Ο παίκτης δεν θα είχε αρνητική διάθεση αν ήρθε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη. Φυσικά, τα οικονομικά δεδομένα μιας τέτοιας συμφωνίας είναι υψηλά. Ακόμη και για να δανειστεί έναν ποδοσφαιριστή.

https://www.youtube.com/watch?v=XL3nXBpZ700:

,Source