Άρης. Δύο φορές γύρω από το τραπέζι | Σπορ, Ελλάδα

Η απόκτηση ενός κεντρικού προς τα εμπρός εύκολα για να σκοράρει είναι στην κορυφή της ατζέντας μεταφοράς του Άρη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι υπεύθυνοι των «κίτρινων» ξεχώρισαν τις περιπτώσεις δύο παικτών που μπορούν να τους βοηθήσουν κυρίως στο να σκοράρουν γκολ, διερευνώντας τις δυνατότητες να πάρουν έναν από αυτούς.

Στο μυαλό του Theodoros Karipidis կ Akis Mantzios, ένας από τους επιθετικούς είναι ένα γνωστό όνομα που δεν έχει επί του παρόντος σημαντικό χρόνο να παίξει για την ομάδα στην οποία ανήκει αυτή τη στιγμή και ο άλλος είναι ένας λιγότερο γνωστός επιθετικός σε μια μικρή, μεσαίου μεγέθους ομάδα ξένων. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού Miguel Գեր ngel Guerrero ήταν πάντα στη «κίτρινη» λίστα, αλλά η δουλειά του υπολείπεται κυρίως επειδή δεν είναι κλασικός σκόρερ, αλλά κυνηγός που κάνει άλλα πράγματα στο γήπεδο και βοηθά τους συμπαίκτες του να παίζουν πολύ. Ωστόσο, εάν ο 30χρονος Guerrero παραμείνει «ελεύθερος» από το Nottingham Forest τον Ιανουάριο και δεν εγείρει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις, δεν πρέπει να αποκλειστεί ότι ο Άρης θα κινηθεί για να τον αποκτήσει.

Σε αντίθεση με τους κεντρικούς επιθετικούς, όπου όλα εξαρτώνται από το ποιος θα αποκτήσει, οι Αρειανοί έχουν έρθει στον παίκτη που θα μεταφερθεί στην ομάδα τους για να ενισχυθεί στην αριστερή πλευρά της άμυνας, δεν είναι άλλος από τον Νικόλαο Ιωάννου. Το ερώτημα είναι αν ο 25χρονος Κύπριος θα έρθει στον Clementis Wickelidis με δάνειο από το Nottingham Forest ή ως «ελεύθερη» αγγλική ομάδα με την οποία υπέγραψε τριετές συμβόλαιο πριν από έξι μήνες.

Στον Άρη, αποφάσισαν να κινηθούν προς τα αριστερά, καθώς ο Christian Ganyan της Ρουμανίας, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι για να καλύψει το κενό που άφησε ο συνταξιούχος Ούγγρος Michal Korkhut, δεν προσέφερε αυτό που περίμενε. Το γεγονός ότι ο Μάντζιος δεν είναι ευχαριστημένος με τη Γκανέα φαίνεται να οφείλεται στο γεγονός ότι προτιμά να χρησιμοποιήσει τον Σάκιτς με το δεξί του πόδι ως αριστερό αμυντικό. Τα άλλα δύο αριστερά που έχει ο Άρης στο ρόστερ του είναι νέοι Martins και Sengergis.

* Ο Matteo Garcia αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη από την Αργεντινή το βράδυ της Τρίτης. Ο 24χρονος μέσος έχει ήδη ζητήσει συγγνώμη από τη διοίκηση του Άρη, καθώς έπρεπε να είναι παρών στην προπόνηση της ομάδας από την περασμένη Κυριακή, όταν τελείωσε η γιορτή, την οποία ανέλαβε όλη η ομάδα τις χριστουγεννιάτικες διακοπές. Ο Lucas Sasha αναμένεται να επιστρέψει με τον Matteo Garcia, αλλά δικαιολογείται, καθώς απομένουν επιπλέον ημέρες για τους γάμους του στη Βραζιλία.

* Κατά τη διάρκεια της προπόνησης την Τρίτη (29/12), ο Jego և Kache απέσυρε ծրագրի μέρος του προγράμματος կմ για τις επόμενες δύο ημέρες θα παραμείνουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

,Source