Άρης – μεταφορές. Τελειώνει με τον John On

Άρης – μεταφορές: Αυτό τον φέρνει στη Θεσσαλονίκη Νικόλαος Ιωάννου Άρης Όπως αποδεικνύεται, οι «κίτρινοι» άνθρωποι βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με το Nottingham Forest. Ο διεθνής υπερασπιστής της Κύπρου θα έρθει στην πρωτεύουσα για να υπογράψει ως δωρεάν πράκτορα. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής θα προσφέρει λύσεις για την άμυνα του Άρη, θα καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας. Θέση που ζήτησε να ενισχύσει ο προπονητής Άκης Μάντζιος.

Ο Ιωάννου δεν υπολογίζει τον προπονητή των Reds Chris Houghton, οπότε ο Άρης μπήκε στο κόλπο να τον αποκτήσει. Στην πραγματικότητα, οι Θεσσαλονικείς φέρεται να προσπάθησαν να τον κάνουν δικό τους μέσω ενός δωρεάν πράκτορα και όχι μίσθωσης.

Άρης – μεταφορές. Το πρότυπο παραμένει

Το 25-year-old αριστερόκτητο αποκτήθηκε από την αγγλική ομάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο και δεσμεύτηκε από ένα τριετές συμβόλαιο. Ωστόσο, αναμένεται ότι η υπόθεση θα έχει θετική στροφή για τον Άρη, καθώς αποδεικνύεται ότι παραμένουν μόνο οι επιθυμίες, έτσι ώστε ο παίκτης να μπορεί να επιλύσει τη συνεργασία του με την ομάδα. Η ανάπτυξη επιταχύνσεων θα είναι άμεση, համաձայն η συμφωνία με τον Άρη αναμένεται να λήξει αμέσως. Ταυτόχρονα, η επιστροφή των Κυπρίων θα έρθει επίσης στη χώρα όταν κλείσει το ζήτημα με το Nottingham Forest για να υπογράψει σύμβαση με τους «κίτρινους».

Δείτε επίσης:

Ισοπαλία 1-1 στο Selhurst Park տեմ στο Stamford Bridge
Η άρνηση της ΑΕΚ, κανείς δεν μίλησε στον Αράουχο
Ωραία և Συγγνώμη για το AA Matteo Garcia

Source