Άρης. Νομίζει ότι είναι τέσσερα σκοτεινά.

ΆρηςΗ Astana αρνείται να πάρει δάνειο από το Σωτηρίου, ο Guerrero «ξεκινά» να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για την απόκτηση κάστρου στον Άρη. Οι “κίτρινοι” θέλουν να “κλείσουν” το ζήτημα τις επόμενες ημέρες, εάν είναι δυνατόν. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι συναντήσεις του Ιανουαρίου είναι συνεχόμενες, τόσα πολλά πράγματα θα εκτιμηθούν αυτόν τον μήνα.

Ο Πιεός Σωτήριος είναι ψηλός στην «κίτρινη» λίστα, αλλά οι δυσκολίες είναι τεράστιες. Φαίνεται λοιπόν ότι δεν μπορεί να προχωρήσει, κυρίως επειδή η Astana θέλει να πουλήσει τον παίκτη και όχι να τον δανειστεί. Ο Άρης δεν έχει τα οικονομικά μέσα για κάτι τέτοιο, επομένως η Κύπρος είναι απίθανο να γίνει κάτοικος της Θεσσαλονίκης.

Το όνομα Miguel Γngel Guerrero είναι πάντα στις ειδήσεις στον Άρη. Ίσως η ευκολότερη περίπτωση, γιατί ο Νότινγχαμ του δίνει ένα δάνειο. Κάτι που οι «κίτρινοι» θέλουν τώρα.

Ωστόσο, το πρόβλημα προκύπτει τώρα στη διάθεση του παίκτη. Ο Guerrero θέλει να πάει κάπου όπου θα έχει χρόνο να συμμετάσχει (κάτι που του προσφέρει ο Άρης), αλλά δεν φαίνεται αρκετά ζεστό για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Υπάρχει λοιπόν ένα πρόβλημα εδώ, εάν ο παίκτης δεν είναι σίγουρος.

Υπάρχουν πολλές άλλες περιπτώσεις στη λίστα, αλλά είναι επίσης δύσκολες. Δεδομένου ότι ο Άρης βιάζεται αν θέλει να κάνει μεταβίβαση և για να αποκτήσει έναν παίκτη της βούλησης του Μάντζιο, εάν θέλει να κάνει μια αλλαγή, η πιθανότητα δεν πρέπει να αποκλειστεί, ακόμη και αν δεν αποκτήθηκε.

Από εκεί και πέρα, η υπόθεση του Νικολάου Ιωάννου φαίνεται να έχει τελειώσει. Οι τελικές λεπτομέρειες για το κυπριακό αριστερό συμβόλαιο απομένουν να διευκρινιστούν.

,Source