Άρης. Πλησιάζοντας τον Νικόλαο Ιωάννου | Σπορ, Ελλάδα

Ο Άρης πλησιάζει στην εξαγορά του Νικολά Ιωάννου από το Nottingham Forest για να ενισχύσει την αριστερή του πλάτη. Στην πραγματικότητα, με τον Ιωάννου, οι «κίτρινοι» θα έχουν μια επιπλέον λύση για το κέντρο άμυνας τους, καθώς ο 25χρονος Κύπριος μπορεί να σταματήσει το πεδίο, κλείνοντας το κενό που θα δημιουργηθεί στη λίστα τους κατά την πιθανή απομάκρυνση του κροατικού κέντρου. – Επιστροφή του Tony Datkovich. Στην πραγματικότητα, οι Βρετανοί φαίνεται να αποδέχονται τη μετακίνηση του Τζον Ον στον Άρη. “footballleagueworld.Συμπρόεδρος:uk “, μεταδόθηκε το ακόλουθο τη Δευτέρα (28/12).

“Ο Άρης ενδιαφέρεται για τα Ιωάννου, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από το Νότινγχαμ τον Ιανουάριο. Ο 25χρονος full-back ήρθε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά παρά όλες τις προσπάθειές του, δεν μπορούσε να κάνει αλλαγή στην Αγγλία. Δεν έχει επιλεγεί ως προπονητής του Chris Hunton σε πρόσφατες αποστολές, φαίνεται ότι είναι πιθανότερο να φύγει για την Κύπρο τον Ιανουάριο. Στο Forrest, ως αριστερός, έχει τον Yuri Ribeiro και τον Gaetan Bong μπροστά του ως εναλλακτική λύση. Ο 25χρονος αμυντικός θα μεταφερθεί στον Άρη, ο οποίος είναι σήμερα δεύτερος στο πρωτάθλημα, “επιδιώκοντας να ανταγωνιστεί τον” Ολυμπιακό “για τον τίτλο.”

Ο Ιωάννου ήταν η επιλογή του πρώην διευθυντή του Νόττιγχαμ Sabri Lamousi, που του επέτρεψε, αλλά η απομάκρυνση του κυπριακού αμυντικού άφησε τον Κύπριο αμυντικό έξω από το παιχνίδι. Το Ιωάννου είναι προϊόν της ακαδημίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού πήγε στους “κόκκινους διαβόλους” στην ηλικία των έντεκα, αλλά έφυγε για το ΑΠΟΕΛ το 2014 հինգ με τους “μπλε-κίτρινα” κατάφερε να κερδίσει πέντε πρωταθλήματα աթ το Κύπελλο Κύπρου.

Ο Matteo Garcia ζητά συγγνώμη

Η κυβέρνηση Aris κάλεσε τον Mateo Garcia να ζητήσει συγγνώμη την Τρίτη (29/12). Ο μέσος της Αργεντινής απουσίαζε από την προπόνηση την Κυριακή (27/12), αν και πήρε δύο μέρες περισσότερο από τους άλλους συμπαίκτες του για να γυρίσει σπίτι. Ο 24χρονος Garcia αναμένεται να επιβληθεί σοβαρά πρόστιμα, ενώ ο Άρης γενικά είναι πολύ δυσαρεστημένος με την ανταγωνιστική εικόνα του παίκτη, καθώς ήταν η σκιά του καλού χαρακτήρα του από την ημέρα που επέστρεψε στον Kleanchis Wickelidis.

Η προετοιμασία των «κίτρινων» για τον αγώνα με τη Λαμία στις 4 Ιανουαρίου στη Φθιώτιδα συνεχίστηκε τη Δευτέρα. Ο Jego επέστρεψε στο ατομικό πρόγραμμα λόγω δυσφορίας στον αστράγαλο, ενώ ο Kache πήρε και πάλι μέρος στην προπόνηση, ξεπερνώντας σημαντικά το πρόσφατο κάταγμα που υπέστη.

,Source