Άρης. Προς συμφωνία με τον Νικόλαο Ιωάννου և Χάντερσφιλντ ενδιαφέρεται η Superleague Interwetten & Mars

Το Gazzetta.gr ανακάλυψε Νικόλαος Ιωάννου είναι στο σχέδιο μεταφοράς του Άρη, καθώς είναι, οι «κίτρινοι» έχουν δείξει ενδιαφέρον, γνωρίζουν τις λεπτομέρειες της υπόθεσής του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος Κυπριακός αμυντικός, εκτός από το απροσδόκητο, θα είναι η πρώτη μεταγραφή τον Ιανουάριο, καθώς ο Άρης είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον παίκτη. Απομένει να διευκρινιστεί η σχέση του παίκτη μαζί του Δάσος του Νότινγχαμ από τότε που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα Footballleagueworld.co.uk:, προβλέπεται ότι ο Κύπριος ποδοσφαιριστής θα είναι στο παρελθόν Νότινγχαμ καθώς δεν περιλαμβάνεται στα σχέδιά του Κρις ΧούτονΩστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr, δεν διευκρινίζεται ακόμη εάν ο παίκτης θα απελευθερωθεί ή θα λάβει ένα εξάμηνο ενοίκιο με τη μορφή αγοράς.

Ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο Goal.com.cy δηλώνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για αυτόν Νικόλαος Ιωάννου έδειξε Χάντερσφιλντ, μια ομάδα που παίζει επίσης στο Πρωτάθλημα, αλλά ο Αγγλικός σύλλογος τον μετέφερε ως ελεύθερο πράκτορα. Επιπλέον, ο 25χρονος αριστερός-πίσω προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.

,Source