Άρης. Σκέψεις για τον αριστερό αριστερό του Νότιγχαμ Νικόλαος Ιωάννου

ΜΙ: Άρης Έθεσε δύο προτεραιότητες για το παράθυρο μεταφοράς του Ιανουαρίου: εστιάζοντας στην κορυφή της επίθεσης και ενίσχυση στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Είναι προφανές ότι οι «κίτρινοι» περίμεναν περισσότερα από αυτόν Κρίστιαν Λόπεζ που τώρα έχει δευτερεύοντα ρόλο, περιορίστηκε σε ένα γκολ εναντίον της Lamia στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ, έχασε τη θέση του κύριου επιθετικού. Όσον αφορά την άμυνα, δεν είναι ικανοποιημένοι με το επίπεδο απόκρισης του Christian Ganea (Υποθέτοντας ότι ο Ρουμάνος έπαιζε σε διαφορετικό σύστημα, επιπλέον ως αριστερός μέσος), γι ‘αυτό το δεξί πόδι χρησιμοποιείται στην αριστερή άκρη. Emanuel Sakich, Για τον ίδιο λόγο, ήταν απαραίτητο να προσθέσετε έναν παίκτη αριστερού ποδιού για αυτήν την πλευρά.

Οι πληροφορίες του: gazzetta.gr: αναφέρετε ότι ο 25χρονος Κύπριος είναι ψηλά στη λίστα των ανθρώπων στον Άρη Νικόλαος Ιωάννου, το οποίο ανήκει: Δάσος του Νότινγχαμ από τότε που μετακόμισε σε μια αγγλική λέσχη τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο διεθνής αμυντικός πολεμούσε ΑΠΟΕΛ Για έξι συνεχόμενα χρόνια (2014-2020) κατέγραψε 125 εμφανίσεις σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς, ενώ την ίδια περίοδο κέρδισε πέντε πρωταθλήματα.

ΜΙ: Που: έγινε ποδοσφαιριστής στα τμήματα υποδομής του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τότε που τους ένωσε ως παιδί, έπαιξε ακόμη και για το αγγλικό κλαμπ U19. Ωστόσο, δεν υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Bebides, οπότε το 2014 μετακόμισε στην Κύπρο εκ μέρους της APOEL.

Υπέγραψε τριετή σύμβαση μαζί του τον περασμένο Σεπτέμβριο Δάσος του Νότινγχαμ Αν και ξεκίνησε ως βασικό μέλος της ομάδας, λαμβάνοντας υπόψη τα πέντε παιχνίδια του αρχικού XI, δεν είναι πλέον στο σχέδιο του αγγλικού προπονητή. Κρις Χούτον“Ο αρχικός λόγος ήταν η ποινή, η αναβολή δέκα αγώνων, στην οποία δεν ζήτησε ούτε δευτερόλεπτο να συμμετάσχει. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Άρης ζήτησε να μάθει τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσής του Νικόλαος Ιωάννου γιατί εκτιμά ότι ο Κύπριος ποδοσφαιριστής έχει όλες τις ιδιότητες που χρειάζεται η ομάδα, επειδή έχει εμπειρία և παραστάσεις.

Ταυτόχρονα, εκτός από το να καλύπτει την αριστερή πλευρά της άμυνας, μπορεί επίσης να παίξει στο αριστερό μπλοκ. Σε περίπτωση απελευθέρωσής του Τόνι Ντάτκοβιτς, δεν χρειάζεται πλέον να πάρετε έναν άλλο κεντρικό αμυντικό, γιατί Που: μπορεί να καλύψει οποιοδήποτε κενό.

,Source