Άρης. Το χειμώνα πετυχαίνει … Ντιάνα

Με το υπάρχον ρόστερ του, όπως σχηματίστηκε μετά από τρεις χειμερινές επεκτάσεις, ο Άρης θα περάσει το υπόλοιπο πρωτάθλημα, αλλά όχι το κύπελλο.

Οι «κίτρινοι-μαύροι» οργώνουν τις αγορές ποδοσφαίρου, ωστόσο, εμφανίστηκαν με παίκτες που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με την Ελλάδα.

Το Metrosport.gr μας θυμίζει τους παίκτες που ήρθαν το χειμώνα των τελευταίων δύο ετών για να αλλάξουν το επίπεδο του Άρη στο τέλος της επιπλέον δωρεάν περιόδου εγγραφής, η οποία λήγει σήμερα.

Και όπως μπορείτε να δείτε, οι περισσότερες από τις επιλογές είναι θετικές.

Ιανουάριος 2019

Ο Άρης τα πάει καλά στο Πρωτάθλημα, αλλά είναι σκόπιμο να εξεταστούν βελτιώσεις, ως αποτέλεσμα των οποίων αποκτήθηκαν πέντε παίκτες, οι οποίοι ήταν:

Μιχάι Κορχούτ

Ο ουγγρικός αριστερός έμεινε στον Άρη για ενάμιση χρόνο και βοήθησε πολύ, χωρίς να είναι μεγάλο όνομα. Συνολικά, ηχογράφησε 43 αγώνες στο Super League 1, 6 στο Κύπελλο, 4 στο Europa League, σημειώνοντας 2 γκολ. Έφυγε, εκπληρώνοντας πλήρως τον στόχο του.

Ντάνι Λάρσον

https://www.youtube.com/watch?v=nh23UTIRyzY:

Ian anis Fetfatzidis

-1oW8j.jpg:

Πέρασε τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του στον Άρη, όπως ομολόγησε πρόσφατα. Έδωσε, πήρε, και τελικά άφησε την κληρονομιά του σπάνιου ταλέντου του. Μετρήθηκε 45 εμφανίσεις στο Πρωτάθλημα (ο τελευταίος γύρος εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα στον πρώτο γύρο), προσθέτοντας 6 6 στο Κύπελλο և 5 στην Ευρώπη. Επτά στόχοι, αρκετές ενέργειες βοήθειας που δεν θα ξεχαστούν εύκολα.

https://www.youtube.com/watch?v=arehy1E_-IM:

Lindsay Pink:

Υπογράφηκε στον Άρη ως ξένος – άγνωστος, αφού η επιλογή του αμφισβητήθηκε αρκετά. Εκείνοι που ισχυρίστηκαν δικαιολογημένα του έφεραν λιγότερα από 100.000 ευρώ, ενώ η τρέχουσα αξία του έχει πολλαπλασιαστεί և ακόμα … αυξάνεται. Είναι ο μόνος που έχει έρθει τα τελευταία δύο χρόνια και παραμένει στη λίστα. Το κύριο և αναντικατάστατο: έχει δημιουργήσει μια παθιασμένη σχέση με τον σύλλογο և, όταν τελειώνει την καριέρα του, λογικά πηγαίνει σε κάποιο … το μόνιμο άλογο του Kl. Bikelidis. ” Μέχρι στιγμής, έχει 66 εμφανίσεις στο Πρωτάθλημα, 8 κύπελλα, 5 φορές στην Ευρώπη, βρίσκοντας το γκολ 7 φορές, παρά την άμυνα.

https://www.youtube.com/watch?v=_dX7bT0dti8:

Μάρτιν Τόνσο

Η μόνη αποτυχημένη κίνηση αυτής της περιόδου. Στην πραγματικότητα, αντικατέστησε τον συμπατριώτη του Νίκο Κολάσο, ο οποίος επέστρεψε στην Αργεντινή. Ο Τόνσον επέδειξε κάποιες από τις ικανότητές του στον Ατρόμητο, Αστέρας Τρίπολης, από όπου πέρασε στον Άρη αλλά υπέγραψε στη Θεσσαλονίκη με τραυματισμό. Το πρόβλημα με το μοσχάρι δεν τον άφησε μόνο του, κατάφερε να παίξει 21 φορές στο Πρωτάθλημα, μία φορά στο Κύπελλο και 4 φορές στο Europa League. Προσφέρετε το αντίστροφο σχετικό ποσό που δαπανήθηκε.

Ιανουάριος 2020

Ο Άρης έκανε μια μεταβίβαση, την οποία «πληρώνει» μέχρι σήμερα, στις αρχές Ιανουαρίου του περασμένου έτους. Η ιστορία του Forin Durmisa έχει περάσει από 40 κανάλια, αλλά οι “κίτρινοι-μαύροι” τα βλέπουν ακόμα … είναι λίγοι, μπροστά στην (ζωντανή) περιπέτειά τους για ένα χρόνο. Τα χρέη της πρώην παικτών της FIFA (τώρα διευθετημένα / διευθετημένα) ανάγκασαν την PAE να καταλήξει σε συμφωνία με τον Durmisa, ο οποίος πέρασε ή δεν είχε προβληματιστεί για τον διαγωνισμό. Μόνο 6 εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς γκολ, αλλά με πολλά … σημάδια που οι Θεσσαλονικείς προσπαθούν να κρύψουν έως ότου το CAS αποφασίσει για τη νομιμότητα της μεταφοράς του.

Η αποτυχία ως επιλογή, ως επιλογή, είναι ασήμαντη υπό το φως της διαφωνίας του Άρη με την Παγκόσμια Ομοσπονδία, αντί να ζητά συγνώμη απλώς από το ΕΓΔΕ.

Ιανουάριος 2021

Ο Άρης γέμισε τα κενά υπογράφοντας τον Νικόλα Ιωάννου, τον Κόστα Μητρόγλου και τον Μπρούνο Φελίπε αντίστοιχα. Ο Κύπριος αριστερός μπήκε στα σχέδια του Manzio, ο δεύτερος μετράει λίγα λεπτά στο ντεμπούτο του και ο Βραζιλιάνος πήρε τη γεύση της ομάδας στο πρόσφατο παιχνίδι εναντίον της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Από αυτά, μόνο ο Ιωάννου βρήκε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα (έξι μήνες), σε μια στιγμή που οι άλλοι δύο θα καταλάμβαναν περισσότερο από τον χρόνο μας, επειδή οι λόγοι για αυτό ήταν διαφορετικοί.

Και … σε άλλους που είναι υγιείς.

,Source