Άφησαν πόντους – έχασαν τις θέσεις για τον τίτλο … | Δημοσιογράφος Κύπρος

0-0 Ανόρθωση remained Η AEL παρέμεινε με τον Αντώνη Παπαδόπουλο, το οποίο δεν ταιριάζει σε καμία ομάδα, καθώς από τη μία πλευρά η AEL έπεσε από την κορυφή και από την άλλη, η Ανόρθωση έχασε να κερδίσει τον πολύτιμο τίτλο.

Η ΑΕΛ έφτασε τους 49 πόντους με ισοπαλία και το “Ανόρθωση” – την 45η τέταρτη θέση.

Προφίλ παιχνιδιού.

Η Ανόρθωση ξεκίνησε έντονα το ντέρμπι, στα πρώτα λεπτά άσκησε πίεση στην ΑΕΛ για να σκοράρει. Ωστόσο, οι βολές του Busuladzic և Kvilitaya στο 2ο – 4ο λεπτό δεν βρήκαν κανένα γκολ.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΛ ανέβηκε μετά τα πρώτα δέκα λεπτά և αμέσως μετά την πρώτη μισή ώρα έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Αντώνιο Γεωργίου, αλλά η μπάλα έφυγε.

Το πρώτο ημίχρονο τους βρήκε 0-0 αφού έχασαν οι δύο ομάδες.

Η σκηνή δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν κυρίως στο κεντρικό παιχνίδι, με μεγάλη πίεση στο κέντρο και λίγες χαμένες ευκαιρίες.

Στο 74ο λεπτό, η “Ανόρθωση” έχασε μια εξαιρετική ευκαιρία να σκοράρει με τον Οκριασβίλι, του οποίου το κεφάλι βγήκε, και στο 77ο λεπτό, η “ΑΕΛ” έχασε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Μάιο, ο οποίος ήταν τέσσερις ή τέσσερις με τη “Λόρια”. να μην νικήσει τον τερματοφύλακα της “Ανόρθωσης”.

Η ταυτότητα του παιχνιδιού.

Διόρθωση: Loria, Abartsumyan, Risvanis, Vrgots, Korea, Dausville (46 ′ Mikha), K. Artimatas, Busuladzic (88 ′ Husbauer), Kaltsas (83 ′ Christoph), Elundu (57 ′ Okriasvili), Quilia.

AEL: Βοζινία, Σάντος, Κέρκες, Teiseira, Χρ. Kiriakou (64 ′ Oler), d Drafkovsky, Medoevich, Riera (87b Avdia), Georgiou (64 ′ Antonio), Torres (87 ′ Adamovich), Ba Ma ..

Source