Έβαλαν ψεκασμό στο όχημα του μέλους της Ελληνικής Επιστημονικής Επιτροπής

Ζωγραφίζονταν με ψεκασμό στο όχημα του μέλους της Ελληνικής Επιστημονικής Επιτροπής

Επίθεση στο όχημα του μέλους της Ελληνικής Επιστημονικής Επιτροπής … Ο Κωστρίκης, ο οποίος είχε λάβει απειλές και προειδοποιήσεις πριν, αυτή τη φορά γράφτηκε ένα σύνθημα στο όχημά του.

Έβαλαν ψεκασμό στο όχημα του μέλους της Ελληνικής Επιστημονικής Επιτροπής

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Νέος τύπος Κορωνοϊός Μέλος του ελληνικού συμβουλευτικού συμβουλίου και λέκτορας της Σχολής Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, του οποίου η στάση απέναντι στις μεθόδους αντιμετώπισης της πανδημίας δεν εκτιμήθηκε και ως εκ τούτου έλαβε απειλητικά και προειδοποιητικά μηνύματα πριν. Επιτέθηκε το όχημα του Λεοντίου Κωστρίκη.

Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο και άλλες εφημερίδες, το αυτοκίνητο του Κωστρίκη παρκαρισμένο μπροστά από το σπίτι του και τα συνθήματα ζωγραφίζονταν με ψεκασμό από αγνώστους ανθρώπους το βράδυ του Σαββάτου. Η ελληνική αστυνομία ξεκίνησε έρευνα μετά από ειδοποίηση του Κωστρίκη, ο οποίος παρατήρησε την επίθεση το πρωί. Ο Έλληνας εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος καταδίκασε επίσης την επίθεση με την ανάρτησή του στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χθες.

Και οι δύο “ΑΤΙΣΤΕΣ” ΚΑΙ “ΜΟΥΣΛΑΜ”

Η εφημερίδα, η οποία έγραψε ότι απειλήθηκε στο παρελθόν ο Κωστρίκης, είπε στο 35χρονο άτομο στο τηλέφωνο του Κωστρίκη, «Κύριε Κωστρίκη, γνωρίζουμε ότι είστε άθεος και μουσουλμάνος και ότι εργάζεστε για τις σκοτεινές δυνάμεις του Μπιλ Γκέιτς. Έγραψε ότι αν ακούσουμε να βγείτε ξανά και να μας πείτε να εμβολιαστούμε, θα σας οργανώσουμε και θα σας εξαλείψουμε ». Η εφημερίδα πρόσθεσε ότι ο 35χρονος, τον οποίο δεν ονόμασε, συνελήφθη και αποδέχθηκε τις κατηγορίες και είπε “το έκανα λάθος”.

Άλλα Νέα της ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

.Source