Έβαλε άτομα στο πρακτορείο και εμφανίστηκε στο τμήμα ιδιοκτητών της Λευκωσίας. 12 ώρες καταγγελίες

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται για παραβίαση του νόμου για την υγρασία. Επιθεωρήσεις πολιτών և σε ολόκληρη την Κύπρο. Κατά τις τελευταίες 12 ώρες, 31 καταγγελίες από πολίτες և 8 περιοχές – λεπτομερείς πληροφορίες

Οι αστυνομικές επιθεωρήσεις των μέτρων παραβίασης κατά της επιδημίας του κοραναϊού ήταν εντατικές τις τελευταίες 12 ώρες και πιο συγκεκριμένα από τις 6 π.μ. έως τις 6 μ.μ., πραγματοποιήθηκαν συνολικά 5.231 επιθεωρήσεις σε όλες τις περιοχές.

Από τους προαναφερθέντες ελέγχους, τα μέλη της δύναμης διαβίβασαν τις καταγγελίες συνολικά 31 πολιτών που παραβίασαν το διάταγμα, οι οποίοι δεν φορούσαν τις προστατευτικές τους μάσκες, καθώς και 8 καταγγελίες από το έδαφος της Panchipria, οι οποίες αποδείχθηκαν μη συμμορφούμενες.

Πιο συγκεκριμένα, στην πολιτεία της Λευκωσίας, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 1856 επιθεωρήσεις · συνολικά 14 πολίτες αναφέρθηκαν և 3 περιοχές.

Στην πολιτεία της Λεμεσού, οι επιθεωρήσεις έφτασαν το 1562 και οι καταγγελίες των πολιτών ανήλθαν σε 2 և 5. Στην επαρχία Λάρνακας πραγματοποιήθηκαν 539 επιθεωρήσεις, ενώ 2 καταγγελίες υποβλήθηκαν από πολίτες.

Στην Πάφο, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 737 επιθεωρήσεις, εκ των οποίων οι 7 ήταν καταγγελίες πολιτών, ενώ στην Αμμόχωστο, 6 από τις 402 συνολικές επιθεωρήσεις ήταν καταγγελίες πολιτών.

Συνολικά 135 επιθεωρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην πολιτεία Μόρφου χωρίς έφεση.

Άνοιξε το στοιχηματικό γραφείο του με πελάτες στη Λευκωσία

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω επιθεωρήσεων, συμπεριλαμβανομένου του πρακτορείου στοιχημάτων Λευκωσίας, όπου μετά από ενημέρωση της Αστυνομίας, αποδείχθηκε ότι ασχολήθηκε με πελάτες.

Συγκεκριμένα, είναι ένα πρακτορείο στοιχημάτων στην περιοχή του Αγίου Δομέτιου, το οποίο βρέθηκε να λειτουργεί παράνομα σήμερα στις 3 μ.μ., καθώς υπήρχαν πελάτες μέσα που δεν τήρησαν την απόφαση του υπουργείου.

Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη από την αστυνομία για παραβίαση του νόμου περί καθαρισμού και μεταφέρθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου του επιβλήθηκε πρόστιμο 1.500 ευρώ για την παραμονή των πελατών στην περιοχή του.

Source