“Έβερτον”. Απαιτείται απόδειξη καθυστέρησης από το Manchester City-Premier League

Λίγες ώρες μετά την επίσημη αναβολή του αγώνα εναντίον του “Μάντσεστερ Σίτι” λόγω του κοροναϊού, “ο Έβερτον” ξεκίνησε μια αντεπίθεση, ζητώντας να μάθει ακριβώς τα δεδομένα που έδειξε το “Citizens” στην Πρέμιερ Λιγκ για να μην παίξει το παιχνίδι.

Η αναβολή του παιχνιδιού της Έβερτον εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι προκάλεσε μεγάλη δυσαρέσκεια στο πλήθος των καραμελών, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα μόλις τέσσερις ώρες πριν από την έναρξη.

Παρά την «σφραγίδα» της Πρέμιερ Λιγκ στην απόφαση, μετά από αίτημα πολιτών που ανακάλυψαν πολλές νέες περιπτώσεις κοροναϊού στις τάξεις τους, ο Tofiz δεν καλύφθηκε, «ρώτησε υπό το φως» όλες οι πληροφορίες που έστειλαν οι πολίτες, έπεισε τον οργανισμό να καθυστερήσει τον αγώνα

“Η Έβερτον λυπάται για την αναβολή του αγώνα, τόσο για τους 2.000 οπαδούς που ήταν παρόντες όσο και για όλους τους υποστηρικτές μας. “Αν και η Έβερτον πάντα έδινε προτεραιότητα στη δημόσια υγεία, θα σας ζητήσουμε να αποκαλύψετε πλήρως όλες τις πληροφορίες που παρέχονται στη Μάντσεστερ Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ, ώστε ο σύλλογος να καταλάβει σαφώς γιατί έλαβε αυτή την απόφαση”, ανέφεραν σε δήλωσή τους.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη αναβολή του αγώνα εναντίον της “Μάντσεστερ Σίτι” λόγω του κοροναϊού, “ο Έβερτον” ξεκίνησε μια αντεπίθεση, ζητώντας να μάθει ακριβώς τα δεδομένα που έδειξαν οι “Πολίτες” στην Πρέμιερ Λιγκ για να μην παίξουν το παιχνίδι.

Η αναβολή του παιχνιδιού της Έβερτον εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι προκάλεσε μεγάλη δυσαρέσκεια στο πλήθος των καραμελών, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα μόλις τέσσερις ώρες πριν από την έναρξη.

Παρά την «σφραγίδα» της Πρέμιερ Λιγκ στην απόφαση, μετά από αίτημα των πολιτών, που ανακάλυψαν πολλές νέες περιπτώσεις κοροναϊού στις τάξεις τους, ο Τόφις δεν καλύφθηκε, «ρώτησε υπό το φως» όλες οι πληροφορίες που έστειλαν οι πολίτες, έπεισε τον οργανισμό να αναβάλει τον αγώνα

“Η Έβερτον λυπάται για την αναβολή του αγώνα, τόσο για τους 2.000 οπαδούς που ήταν παρόντες όσο και για όλους τους υποστηρικτές μας. “Ενώ η Έβερτον πάντα έδινε προτεραιότητα στη δημόσια υγεία, θα σας ζητήσουμε να αποκαλύψετε πλήρως όλες τις πληροφορίες που παρέχονται στη Μάντσεστερ Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ, ώστε ο σύλλογος να καταλάβει ακριβώς γιατί έλαβε αυτή την απόφαση”, ανέφεραν σε δήλωσή τους.

Source