Έγινε κορώνα, όταν βγήκε από το κώμα του άρχισε να μιλά με σκωτσέζικη προφορά

Στην επιδημία του ιού της κορώνας που επηρεάζει τον κόσμο, εμφανίζονται διάφορες επιπτώσεις του ιού. Ο Wayne Oldham, 46 ετών, που ζούσε στο Λίβερπουλ της Αγγλίας, γνώρισε ένα σπάνιο γεγονός.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ

Ο Γουέιν Όλνταμ, ο οποίος πιάστηκε στον κοροναϊό, έπεσε σε κώμα καθώς επιδεινώθηκε. Η κατάσταση του Γουέιν, που δεν είχε προβλήματα υγείας πριν τον κοροναϊό, χειροτερεύει κάθε μέρα. Η σύζυγός του, Louise Oldham, άρχισε να σχεδιάζει την κηδεία του συζύγου της, αφού οι γιατροί του είπαν ότι η κατάστασή του ήταν επίσης κρίσιμη.

ΚΑΛΕΣ ΝΕΕΣ ΕΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΡΓΑΝΕΙ ΤΟ FUNERAL CEREMONY

Η Λουίζ είπε ότι προσδιόρισε 20 άτομα να παρευρεθούν στην κηδεία λόγω των μέτρων κορώνας. Καλά νέα ήρθαν ενώ η κηδεία διοργανώθηκε για τον Γουέιν. Ο Γουέιν Όλνταμ βγήκε 6 εβδομάδες μετά το κώμα του λόγω κοροναϊού.

Ο Wayne, ο οποίος συνδέθηκε πρόσφατα με τη μηχανή ECMO που αναλαμβάνει τις λειτουργίες της καρδιάς και των πνευμόνων στο Νοσοκομείο Aintree και κέρδισε τον αγώνα για επιβίωση μετά από 11 εβδομάδες θεραπείας με κορώνα, απολύθηκε από το νοσοκομείο με χειροκροτήματα. Ωστόσο, η σύζυγός του παρατήρησε κάτι περίεργο για τον Γουέιν Όλνταμ. Συνειδητοποιώντας ότι ο σύζυγός της μιλούσε με σκωτσέζικη προφορά, η Louise είπε: «Ήταν λυπηρό να το βλέπω αυτό. Προσπαθούσε να μιλήσει αλλά δεν μπορούσε. Κατάλαβα καλύτερα όταν έβγαλα τη μάσκα οξυγόνου από το πρόσωπό του. “Μιλούσε με μια παράξενη σκωτσέζικη προφορά”, είπε.

“ΣΚΑΦΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΩ θεραπεύομαι”

Ο Γουέιν, με την έκπληξή του, είπε: «Όταν ξύπνησα μιλούσα με σκωτσέζικη προφορά. “Τα πόδια μου πονούσαν και νόμιζα ότι δεν θα γινόμουν καλύτερα”, είπε.

.Source