Έδωσαν τα καλά νέα: μελλοντικά εμβόλια από την Τουρκία

Ο υπουργός Υγείας Αλί Πίλι, ένα μέρος του εμβολίου κοροναϊού από την ΕΕ, επισημαίνοντας αυτό το μέρος του μέλλοντος της Τουρκίας, εξήγησε ότι τα εμβόλια αναμένεται να φτάσουν στην Τουρκία μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

“Ο ΜΕΓΑΛΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ”

Δηλώνοντας ότι η μεγαλύτερη επιθυμία του για το νέο έτος είναι η προστασία της δημόσιας υγείας, ο Πίλι είπε, «Περνάμε μια επιτυχημένη διαδικασία στη διαχείριση των επιδημιών. Δεν είναι μόνο η επιτυχία μου. Η αφοσίωση των επαγγελματιών υγείας και των ανθρώπων μας είναι επίσης σημαντική. Ο κόσμος θα επιτύχει επιτυχία με το εμβόλιο τις επόμενες ημέρες. Πρέπει να σφίξουμε τα δόντια μας για 3-4 μήνες. “Δεν πνιγούμε στον ωκεανό, δεν θέλουμε να πνίξουμε όταν πρόκειται να προσγειωθούμε”, είπε.

Επιθυμώντας υγεία, ευτυχία και επιτυχία το νέο έτος, ο Πίλι είπε, «Πολλοί από τους πολίτες μας υποβάλλονται σε θεραπεία τόσο σε ξενοδοχεία καραντίνας όσο και σε νοσοκομεία. Καταλαβαίνω. Η παραμονή σε καραντίνα είναι πολύ ενοχλητική. Υπάρχουν εκείνοι που μένουν μακριά από την οικογένειά τους. Είμαι επίσης μακριά από τη γυναίκα μου επειδή βρίσκεται σε επαφή. Ας είμαστε λίγο πιο υπομονετικοί. Ας περιορίσουμε την κίνηση. Θέλουμε όλοι να είναι ευτυχισμένοι », είπε.

Ζητώντας να απομακρυνθεί όσο το δυνατόν περισσότερο από το πλήθος, ο Pilli δήλωσε ότι ο πόλεμος του Coronavirus θα κερδηθεί εάν ενεργήσουμε με ενότητα και αλληλεγγύη.

“15 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΟΠΟΙΗΣΗ”

Ο Πίλι απάντησε σε όσους ήταν περίεργοι για το εμβόλιο και είπε: «Η υποδομή μας είναι έτοιμη για τα εμβόλια. Υπάρχουν δύο τύποι εμβολίων στον κόσμο. Τόνισε ότι οι επικρίσεις όπως «δεν είμαστε έτοιμοι για εμβόλια» είναι αβάσιμες, λέγοντας ότι «χρησιμοποιείται τεχνολογία RNA και το εμβόλιο θα αποθηκευτεί στους -70 βαθμούς και σε κανονικά ψυγεία». 400 χιλιάδες εμβόλια Σημειώνοντας ότι το υπουργικό συμβούλιο θα διατηρήσει τον Πίλι, μέχρι το πρώτο εξάμηνο του Ιανουαρίου, είπε ότι το μέλλον του εμβολίου από την Τουρκία και πρόσθεσε:

“Εμβόλια μας έρχονται από την Τουρκία και έφτασαν στην Τουρκία. γίνονται έλεγχοι στην Τουρκία. Τα εμβόλια θα γίνουν μετά από 14 ημέρες στην Τουρκία. Μετά από 14 ημέρες, οι εμβολιασμοί θα έρθουν σε εμάς. Έχει προγραμματιστεί. ”

“Ο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΣ ΠΑΝΔΗΜΗ ΕΡΓΑΖΕΙ ΤΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ”

Αναφέροντας ότι η υποδομή είναι έτοιμη για τα εμβόλια που διέρχονται από την ΕΕ, ο Πίλι σημείωσε ότι τα εμβόλια από την ΕΕ αναμένεται να βρίσκονται στην ΤΔΒΚ εντός 10-15 ημερών. Δηλώνοντας ότι έχει γίνει ο απαραίτητος προγραμματισμός για την εφαρμογή εμβολιασμού, ο Πίλι ανακοίνωσε ότι το Νοσοκομείο Πανδημίας θα ξεκινήσει την υπηρεσία τον Ιανουάριο.

.Source