Έκλεψε τα δαχτυλίδια του επισκόπου, ισχυριζόμενος τον μεσολαβητή του. Το “He Anr” είναι μια βιογραφία του Κώστα Μιχαήλ

Τα πολύτιμα δαχτυλίδια του επισκόπου είχαν κλαπεί πριν από λίγους μήνες από έναν ληστή που “στάθηκε” ως μεσίτης για να μπει στο διαμέρισμά του.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, ο Αιδεσιμότατος Christopher Lawson έλειπε από τη γειτονιά του ύψους 1 εκατομμυρίου near κοντά στον καθεδρικό ναό του Γουέστμινστερ όταν εισήλθε ο 40χρονος Κώστας Μιχαήλ.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δωμάτιο, ο 40χρονος Μιχαήλ, που προσποιείται ότι είναι μεσίτης, κατάφερε να βγάλει τα κλειδιά, μπήκε στο διαμέρισμα, έκλεψε δύο δαχτυλίδια επισκόπων, καθώς και ένα ρολόι, δύο πιστωτικές κάρτες και ένα άλλο δαχτυλίδι. από γειτονικό διαμέρισμα.

Ο Βρετανοκύπριος ληστής ομολόγησε τις κλοπές στο δικαστήριο, ενώ αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια της ληστείας (τον περασμένο Οκτώβριο) “δραπέτευσε” από μια ανοιχτή φυλακή, όπου καταδικάστηκε σε 44 μήνες φυλάκιση για άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Η ποινή του Κόστα Μάικλ θα ανακοινωθεί στις 18 Ιουνίου και μέχρι τότε θα παραμείνει στη φυλακή, καθώς το “αρχηγείο” αρνήθηκε να τον απελευθερώσει με εγγύηση.

“Απορρίπτουμε την εγγύησή σας επειδή πιστεύουμε ότι δεν θα παραδοθείτε για να αποφύγετε τη νομική φυλάκιση λόγω του παρελθόντος ιστορικού σας” αυτός πρόσθεσε.

Source