Έκρηξη συμβαίνει στο Νάσβιλ των ΗΠΑ – Kıbrıs Haberci

Σε μια δήλωση που έγινε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης από το Γραφείο Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης του Μετρό του Νάσβιλ, αναφέρθηκε ότι ένα όχημα τύπου τροχόσπιτου που σταθμεύτηκε στο κέντρο της πόλης εξερράγη περίπου στις 06:30 τοπική ώρα, προκαλώντας ζημιές σε περίπου 10 κτίρια στη γύρω περιοχή.

Ενώ οι φλόγες και οι αυξανόμενοι μαύροι καπνοί της φωτιάς που ξέσπασαν μετά την έκρηξη παρατηρήθηκαν από απόσταση, παρατηρήθηκε ότι οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να ελέγξουν τη φωτιά στη σκηνή.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Metro Nashville, Don Aaron, δήλωσε στον Τύπο ότι 3 άτομα τραυματίστηκαν και νοσηλεύτηκαν λόγω της έκρηξης, αλλά δεν υπήρχαν απειλές για τη ζωή.

«Πιστεύουμε ότι αυτό το περιστατικό ήταν σκόπιμο. Σοβαρές ζημιές σημειώθηκαν στον δρόμο όπου σημειώθηκε η έκρηξη, εξετάζουμε το περιστατικό. χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

Στη δήλωση του Λευκού Οίκου, σημειώθηκε ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ενημερώθηκε για την έκρηξη και ότι οι εξελίξεις θα παρακολουθούνταν τακτικά.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Τζεφ Ρόζεν, ο οποίος ενεργεί ως αναπληρωτής στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, ενημερώθηκε επίσης για το ζήτημα και το υπουργείο θα παράσχει την απαραίτητη βοήθεια για να βοηθήσει την έρευνα.

Ο κυβερνήτης του Τενεσί Μπιλ Λι μοιράστηκε τις πληροφορίες στο λογαριασμό του στο Twitter ότι ό, τι είναι απαραίτητο θα γίνει για να προσδιοριστεί η αιτία της έκρηξης.

Source