Έκτακτα νέα Υπουργός Akar: Προσωπικό για εργασία πήγε στο Αζερμπαϊτζάν

Υπό την προεδρία του υπουργού Akar, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αξιολόγησης στο τέλος του έτους με τη συμμετοχή του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατηγού Yaşar Güler, διοικητών δύναμης και αναπληρωτών υπουργών.

Στη συνάντηση, Διοικητής της Ομάδας Εργασίας του Αφγανιστάν, του Κατάρ, της Σομαλίας, της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, του Κοσσυφοπεδίου και της Λιβύης, Αρχηγός της Τουρκικής Στρατιωτικής Αντιπροσωπείας στα Αρχηγεία του ΝΑΤΟ, Διοικητής των Τουρκοκυπριακών Ειρηνικών Δυνάμεων στην ΤΔΒΚ, Διοικητές της Πολεμικής Αεροπορίας και του Ναυτικού, τρέχουσες δραστηριότητες και τελευταίες στο πεδίο έδωσε πληροφορίες για την κατάσταση και έκανε μια ετήσια αξιολόγηση.

Συγχαίροντας το προσωπικό της TSK για τις επιτυχημένες δραστηριότητές τους, ο Akar υπογράμμισε ότι ο Mehmetçi εκπλήρωσε με επιτυχία τα καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί και ότι θα συνεχίσει να το κάνει.

Κάνοντας αξιολογήσεις σε θέματα άμυνας και ασφάλειας, ο υπουργός Akar υπενθύμισε ότι το Αζερμπαϊτζάν έχει απελευθερώσει τα εδάφη του που βρίσκονται υπό κατοχή εδώ και 30 χρόνια με την «επιχείρηση μιας πατρίδας».

Ο Akar δήλωσε ότι στις 9 Νοεμβρίου ανακοινώθηκε εκεχειρία μετά την επιχείρηση, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε 44 ημέρες, και τόνισε ότι αποφάσισαν να λειτουργήσουν το κοινό κέντρο με τη συμφωνία που είχαν συνάψει με τον Ρώσο υπουργό Άμυνας. Ο Ακάρ είπε, “Το προσωπικό μας πήγε στο Αζερμπαϊτζάν, είναι έτοιμοι εκεί. Αφού ολοκληρωθεί η κατασκευή του κοινού κέντρου και ολοκληρωθεί η επιχείρηση, ένας από τους 35 στρατηγούς μας θα ξεκινήσει αμέσως το καθήκον του.” μίλησε.

Επιπλέον, ο Akar είπε ότι στο πλαίσιο της καταπολέμησης των ναρκών και των χειροποίητων εκρηκτικών στην περιοχή, οι δραστηριότητες των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων συνεχίζονται και είπε: «Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων ανθρωπιστικής βοήθειας, υποστηρίξαμε τους αδελφούς μας του Αζερμπαϊτζάν και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. θα συνεχίσουμε να είμαστε. ” είπε.

“ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ”

Τα ακάρεα που δηλώνουν ότι 500 χρόνια κοινής ιστορίας και πολιτιστικών δεσμών μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης, σε μια εποχή που όλοι λείπουν, η Λιβύη, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θυμίζει τις οδηγίες.

Εκφράζοντας ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποίησαν στρατιωτική εκπαίδευση, συνεργασία και συμβουλευτικές δραστηριότητες στο πλαίσιο της συμφωνίας που συνήφθη στη Λιβύη, ο Akar δήλωσε ότι περίπου 3 χιλιάδες Λιβύοι εκπαιδεύτηκαν ως αποτέλεσμα των μελετών.

Τα Ηνωμένα Έθνη της Εθνικής Κυβέρνησης Συμφιλίωσης (ΟΗΕ) τόνισαν ότι η νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης που αναγνωρίζεται από τον Akar, η Τουρκία είπε ότι στη Λιβύη μετά από πρόσκληση της κυβέρνησης, της οποίας η δραστηριότητα είναι απόλυτα σύμφωνη με το διεθνές δίκαιο, είπε.

Υπενθυμίζοντας ότι οι πολιτικές διαπραγματεύσεις στη Λιβύη συνεχίζονται, ο Akar είπε:

“Λέμε επίσης σε όλους τους συνομιλητές μας ότι είμαστε σε σχέση με τις προσπάθειές μας και την υποστήριξη για μια πολιτική λύση που θα έρθει το συντομότερο δυνατό. Προσπαθούμε να γίνει η διαδικασία με αυτόν τον τρόπο. Όπως είπαμε από την αρχή,” η Λιβύη ανήκει στους Λίβυους και οι αδελφοί μας στη Λιβύη θα λύσουν το πρόβλημα στη Λιβύη. ” Υποστηρίζουμε την πολιτική λύση. Παρέχουμε κάθε είδους βοήθεια και υποστήριξη στους Λιβύους αδελφούς μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Πάντα ήμασταν με τους Λιβύους αδελφούς μας στο δίκαιο σκοπό τους. “

“ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΘΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΤΟΥΜΠΤΙ”

Το Αιγαίο της Τουρκίας, στο πλαίσιο σχέσεων καλής γειτονίας με όλα τα προβλήματα στην ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο, βάσει του διεθνούς δικαίου, ότι οι προσπάθειες εξεύρεσης πολιτικών λύσεων που εκφράζουν τον Akar, είπε:

“Το διεθνές δίκαιο, στο πλαίσιο διμερών συμφωνιών και συμβάσεων, κατά των δικαιωμάτων που ανήκουν στην Τουρκία είναι πολύ σοβαρές επιθέσεις. Είναι ενάντια σε εμάς στη χώρα μας, το έθνος μας αξίζει τη συνάφεια και προστατεύουμε τα συμφέροντα και διατηρούμε τις νυχτερινές μάχες και τα όπλα. Είπαμε ότι δεν θα παραβιάσουμε ποτέ τα δικαιώματα και τους νόμους μας, ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος από το να αποδεχθούμε την τουρκική παρουσία στην ΤΔΒΚ, και εάν δεν γίνει αποδεκτή η ύπαρξη του τουρκικού λαού με κυρίαρχα και ίσα δικαιώματα, δεν θα υπάρξει καμία λύση, συνεχίζουμε να λέμε.

“ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα οπλίζει 16 μη στρατιωτικούς υποψήφιους στο Αιγαίο κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου, ο Akar είπε, “Τι είδους λογική είναι αυτό; Σαν να μην ήταν αρκετό, συνεχείς αφίξεις και αναχωρήσεις για τη διαιτησία αυτών των νησιών … Ποια είναι αυτή η πρόκληση, όχι παρενόχληση;” ερωτηθείς.

Μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας στο πλαίσιο διερευνητικών μέτρων και μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, καθώς και ο διαχωρισμός υγρών θυμίζει συνομιλίες στα κεντρικά γραφεία του ΝΑΤΟ, είπε:

“Λέμε” ναι “σε όλα αυτά, η ελληνική πλευρά δεν έρχεται σε κανένα από αυτά. Γιατί; Επειδή φοβούνται, φοβούνται. Γιατί φοβούνται; Δεν έχουν δίκιο. Έχουμε δίκιο, είμαστε ισχυροί γι ‘αυτόν. Επομένως, δεν αποφεύγουμε καμία συνάντηση. Συνεχίζουμε τις σχέσεις μας με αυτόν τον τρόπο. Λέμε «ας καθίσουμε το συντομότερο δυνατό, μιλάμε για σχέσεις καλής γειτονίας, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, και βρούμε πολιτικές λύσεις σε όλα μας τα προβλήματα μέσω του διαλόγου». Ένταση giderel I tırmandırmayal φαινόμενα. Αλλά αυτοί οι ίδιοι μέρα και νύχτα για να οδηγήσουν στην Τουρκία, για να αυξήσουν τις εντάσεις δείχνουν την προσπάθεια να κάνουν το καλύτερό τους. Γιατί; Επειδή βασίζονται, όχι οι ίδιοι, που βασίζονται σε αυτά αν είναι πίσω. Αλλά έβρεχε χιόνι στα βουνά που εμπιστεύονται. Μια σύνοδος κορυφής της ΕΕ – Κανείς εκτός από τα δύο κράτη δεν είπε ναι στην χαλασμένη κρίση και τις εγωιστικές απαιτήσεις τους. “

Η Τουρκία δεν είναι ο μόνος τομέας σε αυτό το θέμα, τονίζοντας ότι το διοικητικό συμβούλιο συνέχισε τον αγώνα του Akar, “Το μόνο πράγμα που θέλουμε από τρίτες χώρες δεν είναι αντικειμενικό.” είπε.

Source