Έκτακτη είδηση: Πολύ έντονη αντίδραση από τον Πρόεδρο Ερντογάν στον Μικοτάκη: Γνωρίστε τα όριά σας! Θα γνωρίζετε καλά τους τρελούς Τούρκους

Τελευταία στιγμή … Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αντέδρασε σκληρά στα σκανδαλώδη λόγια του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μικοτάκη στη συνάντηση της Ομάδας του Κόμματος του ΑΚ. “Θα ξέρετε πρώτα τα όριά σας. Εάν υπάρχει πραγματική αναζήτηση για ειρήνη, μην με προκαλείτε, ξέρετε τα όριά σας”, είπε ο Ερντογάν, “Κοίτα, εμπιστεύεσαι κάποια βουνά, έχει χιονίσει στα βουνά που εμπιστεύεσαι, κανένα από αυτά θα ωφεληθεί. Κόψουμε την κοιλιά μας. Θα γνωρίζετε καλά τους τρελούς Τούρκους. ” είπε.

Σημαντικές δηλώσεις του Προέδρου Ερντογάν στη Συνάντηση της Ομάδας του Κόμματος AK! (Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2021) | βίντεο

Οι πρώτες συζητήσεις της τουρκικής διατριβής συνεχίστηκαν μέχρι το 1971. Οι συνομιλίες τελείωσαν με το ελληνο-ελληνικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974. Η Κυπριακή Ειρηνευτική Επιχείρηση, την οποία πραγματοποιήσαμε για την ασφάλεια των Κυπρίων αδελφών μας, και στη συνέχεια η ΤΔΒΚ ιδρύθηκε το 1982. Στη δεκαετία του 1960, οι Έλληνες δεν αναγνώριζαν καν την τουρκοκυπριακή πλευρά της αυτονομίας. Οι Έλληνες, που φάνηκαν να υπερασπίζονται την ιδέα μιας ομοσπονδίας όταν η προοπτική ένταξης στην ΕΕ ενισχύθηκε, έδειξαν τις πραγματικές τους ιδέες αργότερα. Οι στόχοι του νόμου δεν είναι υποψήφιος μέλος της ΕΕ που η Τουρκία υπέστη μόνη της. Συνεχίζοντας τη δουλειά μας, οι Έλληνες έπεσαν ξανά. Ο Κόφι Ανάν είπε ότι το υποσχέθηκα. Χρειάστηκε δημοψήφισμα, καθώς η τουρκική πλευρά, το 75 τοις εκατό των γνωστών μας είπε «ναι» σε αυτό το ζήτημα, και το 65 τοις εκατό των Ελλήνων είπε «όχι» στο δημοψήφισμα. Παρ ‘όλα αυτά, η Νότια Κύπρος μεταφέρθηκε στην ΕΕ και όχι στη Βόρεια Κύπρο. Αυτά δεν τήρησαν ποτέ τις υποσχέσεις τους. Δεν θα σταματήσουν μετά από αυτό.

“Λέω ότι μπορούμε να συμβουλευτούμε με τους MİÇOTAKİS, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΣΕΤΕ, ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ!”

Λέω ότι μπορούμε να συναντήσουμε τον Miçotakis, τώρα βλέπω ότι ο Miçotakis είναι προκλητικός. Ξεκίνησαν διερευνητικές συναντήσεις, η δεύτερη θα γινόταν στην Αθήνα, αψηφά ο Μικοτάκης. Πώς θα συναντηθούμε μαζί σας; Θα γνωρίζετε πρώτα τα όριά σας. Εάν υπάρχει πραγματικά αναζήτηση ειρήνης, μην με προκαλείτε, ξέρετε τα όριά σας. Εάν δεν γνωρίζετε τα όριά σας, τότε έφυγε από το τραπέζι, δεν αποφύγαμε από το τραπέζι. Αν προχωρήσει έτσι, δεν μπορούμε να καθίσουμε στο τραπέζι μαζί σας. Αυτό που κάνετε στα νησιά είναι προφανές. Τι εμπιστεύεσαι; Εάν εμπιστεύεστε τις υποστηρίξεις ή όχι, κάνετε λάθος. Όπου και αν προέρχεται, η Τουρκία στέκεται ψηλά και ξέρει να κάνει ό, τι είναι απαραίτητο.

“ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΓΟΥΡΕΣ ΤΟΥΡΚΕΣ”

Κοίτα, εμπιστεύεσαι κάποια βουνά, εκείνα τα βουνά που εμπιστεύεσαι έχουν χιονίσει, κανένα από αυτά δεν θα ωφεληθεί. Κόψαμε τον δικό μας ομφαλό. Θα γνωρίζετε καλά τους τρελούς Τούρκους.

“ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ FALAN, ΑΥΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑ”

Τώρα το μόνο ζήτημα που θα συζητηθεί στην Κύπρο είναι η λύση δύο κρατών. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος στην Κύπρο. Δεν υπάρχει πλέον ομοσπονδία, προχωρήστε.

Σπάζοντας ειδήσεις: Έκκληση του Προέδρου Ερντογάν για ένα ιστορικό σύνταγμα: Ας μην μπείτε στον 100ο χρόνο με το σύνταγμα πραξικοπήματος

.Source