Έλα με αγάπη 2021 …

Αφήστε το νέο έτος να είναι ένα έτος στο οποίο μπορούμε να ζήσουμε με ενότητα, ενότητα και αδελφικότητα, μόνο η συχνότητα είναι η αγάπη.

Το 2020 μετατράπηκε σε εμάς, το 2021 θα είναι μια μεταμόρφωση.

Σε αυτόν τον μετασχηματισμό, εάν υπάρχει αγάπη, ενότητα και ενότητα στις σκέψεις σας, η συλλογική συνείδηση ​​θα τρέφει ενεργά και θα πολλαπλασιαστεί με την αγάπη.

Ο καθένας ζει το δικό του πεπρωμένο …

Όλα όσα βιώνετε είναι το αποτέλεσμα της αγάπης σας. Τώρα η επιλογή είναι δική σας. επιλέγοντας φόβο? Θα συνεχίσετε τη ζωή σας με άγχος, άγχος και θυμό και θα επιλέξετε να είστε υπό την επιρροή ορισμένων αρνητικών οντοτήτων (αυταπάτη, αρνητικές σκέψεις, αρνητικές ενέργειες κ.λπ.) και θα τις μεγαλώσετε και θα τις πολλαπλασιάσετε με τον δικό σας φόβο και αρνητική σκέψη.

Ή θα επιλέξετε να πάρετε την ενέργεια της αγνής αγάπης και του φωτός στη ζωή σας και να θρέψετε την αγάπη, την ειρήνη, τη φιλία και την αδελφότητα μου.

Το 2021, αυτό που θα ζήσετε και θα πάρετε στη ζωή σας θα είναι η επιλογή σας.

Τώρα είναι η ώρα να αποφασίσετε ..

Η επιλογή ενός ατόμου επηρεάζει όλους τους ανθρώπους. Είμαστε συνδεδεμένοι και συνδεδεμένοι με όλα τα άτομα με αόρατες χορδές. Ακριβώς όπως όλη η φύση συνδέεται με τις ρίζες της κάτω από το έδαφος. Εάν αυτό το σχοινί είναι συνδεδεμένο με αγάπη, καμία αρνητική οντότητα στον κόσμο δεν μπορεί να μπει σε αυτό το πεδίο. Όποια συχνότητα μεταδίδετε, προσελκύετε αυτό το συναίσθημα και τη σκέψη στη ζωή σας.

Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά για ορισμένους και, σύμφωνα με ορισμένους, είχε την ευκαιρία να συναντήσει την εσωτερική του κατάσταση. Αντιλαμβάνεται όποια και αν είναι η άποψή σας συνεχίζεις αυτό το ταξίδι της ζωής.

Τώρα είναι μια νέα χρονιά, ήρθε η ώρα για νέες αρχές. Εναπόκειται σε εσάς να έχετε μια τεράστια, αγαπημένη χρονιά που θα φροντίσετε με θετικές σκέψεις. Η επιλογή είναι δική σας, σκεφτείτε όμορφα πώς θέλετε να περάσει φέτος με την ελεύθερη βούλησή σας και να αναπτύξετε αυτές τις ερωτικές σκέψεις, να κάνετε μια τεράστια αγάπη φούσκα και να την αφήσετε στον ουρανό. Όλα θα επιστρέψουν σε εσάς, δοκιμάστε και δείτε ..

Ευτυχισμένο το νέο έτος ..

Σε ένα υπέροχο 2021 με αγάπη

01.01.01

.Source