Έλεγχος Apollo ագրություն Statistics Protathlima.com

Ανόρθωση για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Η έναρξη της νέας χρονιάς στον αγώνα με τον Apollon στη Λεμεσό (1/3, 20:00) με το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι μας. Αυτές είναι δύο από τις τέσσερις ομάδες που δεν έχουν μείνει ποτέ έξω από την πρώτη κατηγορία. Ο αγώνας πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 17ουης: Το παιχνίδι πρωταθλήματος είναι στη φωτογραφική μηχανή.

Θα προσπαθήσουμε να σας βάλουμε στην ατμόσφαιρα του αγώνα μέσω της στατιστικής εικόνας και των δύο ομάδων.

Εκτίμηση

Ξεκινάμε με τον πίνακα αποτελεσμάτων, ο οποίος οδηγεί τον Απόλλωνα με 33 πόντους (10-3-2) και την Ανόρθωση με 30 πόντους (9-3-4). Η ομάδα της Λεμεσού έχει παίξει επτά φορές στο σπίτι, μετρώντας τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Τα εκτός έδρας παιχνίδια δεν μας έδωσαν νίκες τελευταία, καθώς δεν έχουμε κερδίσει τα τελευταία πέντε.

Σκοπός:

Στη Λεμεσό, θα βρούμε την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 33 γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι έδωσε και στα 16 παιχνίδια του. Σε γενικές γραμμές, δεν έχει σημειώσει γκολ σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος από τις 9/2/2020 և “Union” 1. Μετά την ήττα 0. Το πιο επικίνδυνο μέρος των ομαδικών αγώνων του Γιάννη Πετράκη είναι το 30-60, καθώς σημείωσε το 45% των γκολ του (15/33). Η Ανόρθωση είναι τέταρτη στη λίστα με 24 γκολ, ενώ ήταν ο δεύτερος αγώνας φέτος για την Ομόνοια, που δεν σκοράραμε. Η τελευταία μισή ώρα είναι καλύτερη για εμάς με 11 γκολ ή 45,8%.

Στην άμυνα, ο Απόλλωνας βρίσκεται στην τρίτη θέση με 11 παθητικά γκολ και η Ανόρθωση στην έβδομη θέση με 16 γκολ. Και οι δύο ομάδες μετράνε από έξι γκολ.

Χαρτί:

Η συγκομιδή του Apollon είναι λίγο καλύτερη στα πέντε τελευταία παιχνίδια – 10 πόντους (3-1-1) έναντι των επτά που έλαβε η ομάδα μας (2-1-2).

Τι συνέβη στον πρώτο γύρο;

Στο τέταρτο παιχνίδι, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν, և Ο Απόλλωνας κέρδισε 3-1. Ήταν η πρώτη ήττα της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα. Το γκολ σημείωσε ο Okriashvili, και ο Απόλλωνας ανέτρεψε τις πληροφορίες για τους Bensop, Pitta και Larson. Δες το βίντεο:

Ιστορικό:

Την τελευταία δεκαετία, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν 21 φορές στην κανονική σεζόν και στους 19 αγώνες που έληξαν, έχουμε κερδίσει και τις επτά. Πυροβολήσαμε επτά φορές, times Ο Απόλλωνας κέρδισε πέντε φορές. Καταγράφηκαν δύο αγώνες, οι οποίοι κρίθηκαν στις αίθουσες του Δικαστηρίου Αθλητισμού: 3. Βραβεύτηκε 0 υπέρ του Απόλλωνα. Στη Λεμεσό μετράμε τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Συμμετοχές παικτών:

Δύο παίκτες του Apollo έπαιξαν σε όλα τα παιχνίδια και ο Dignin և Pitta μετρούσε 15/15. Κανείς δεν έπαιξε καθόλου στην Ανόρθωση, ο Κωστάκης Αρτιμάτας, ο Γκαλίτσιο-Σίλντενφελντ έπαιξε από 16 έως 15.

Source