Ένας άλλος Κύπριος στο εξωτερικό (VIDEO)

Υπάρχουν μερικοί παίκτες εκεί που δεν … πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με την Κύπρο μας. Για παράδειγμα, ο Rick Rolls είναι μια τέτοια περίπτωση, καθώς η μητέρα της νεαρής μέσης προέρχεται από το νησί μας, η οποία της επέτρεψε να γίνει διεθνές μέλος της εθνικής μας ομάδας.

Το ίδιο ισχύει και για τον Άνδρο Τάουνσεντ (ο οποίος προτιμούσε να παίξει εναντίον της Αγγλίας), αλλά και για τον 22χρονο πτέρυγα Guimaraes Marcus Edwards. Το δεύτερο έγινε διεθνές με το αγγλικό K20, οπότε έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει με την Κύπρο. Και αν θέλετε τη γνώμη μας, ο KOP θα πρέπει να τον πείσει … χθες, γιατί μιλάμε για έναν φοβερό παίκτη.

Αλλά πρόσφατα μάθαμε για μια άλλη παρόμοια περίπτωση. Μια καλά ενημερωμένη σελίδα Facebook με το όνομα »Κύπριοι ποδοσφαιριστές στο εξωτερικόΠοιος, όπως μπορείτε να φανταστείτε, ασχολείται με Κύπριους στο εξωτερικό, μας παρουσίασε την υπόθεσή του Άντονι Μακ Ντόναλντ,

Ποιος είναι αυτός ο κύριος; Είναι ένας 20χρονος επιθετικός που ανήκει στην ομάδα της Σκοτσέζης δεύτερης κατηγορίας “Ινβερνές”, η οποία αγωνίζεται για έξοδο από την Πρέμιερ Λιγκ φέτος. Ο MacDonald προέρχεται από το Hearts Academy, ο οποίος έπαιξε επίσης στο Danfermlin Υπογράφηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Κόρδοβα της Ισπανίας, αλλά αφέθηκε ελεύθερος λίγους μήνες αργότερα, επιστρέφοντας στη Σκωτία για λογαριασμό του Inverse.

Αλλά πώς είναι δυνατόν τα McDonald’s να είναι διαθέσιμα στην Κύπρο; Πολύ απλό. Από τη μία, γεννήθηκε στη Λεμεσό, από την άλλη, έχει ρίζες στο νησί μας λόγω της γιαγιάς της. Ωστόσο, σε εθνικό επίπεδο, είναι διεθνές με το Scottish K17. Επομένως, έχει το δικαίωμα να επιλέξει τη χώρα μας.

Βίντεο 0: Στις 22 μπορείτε να δείτε το γκολ της McDonald εδώ.

Source