Ένας άλλος ύποπτος που συνδέεται με επίθεση στον καθεδρικό ναό του Makassar συνελήφθη

04/19/2021 Ινδονησία (Διεθνής χριστιανική ανησυχία) – Η Ειδική Αντιτρομοκρατική Ομάδα (Densus 88), μαζί με την Περιφερειακή Αστυνομία της Νότιας Sulawesi, συνέλαβαν έναν άνδρα στην περιφέρεια Maros, στη Νότια Sulawesi σήμερα. Είναι ένας από τους υπόπτους που εμπλέκονται στον πρόσφατο βομβαρδισμό εκκλησιών στο Μακάσαρ.

Ο άντρας, 58, που ταυτίζεται με τα αρχικά Ν, είναι υπάλληλος κρατικής επιχείρησης (BUMN). Η σύλληψή του αύξησε τον συνολικό αριθμό των υπόπτων τρομοκρατίας που συνελήφθησαν σε σχέση με τον βομβαρδισμό της εκκλησίας Μακάσαρ σε 33 άτομα.

Αν και ο Αρχηγός Δημοσίων Σχέσεων της Περιφερειακής Αστυνομίας της Νότιας Sulawesi δεν μπόρεσε να εξηγήσει το ρόλο του Ν στη βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στην Καθεδρική Εκκλησία Makassar στις 28 Μαρτίου, η συσκευή πιστεύει ότι ο υπάλληλος του BUMN έχει στενή σχέση με την τρομοκρατική επίθεση .

Την Κυριακή του Παλμ, δύο επιτιθέμενοι που ήταν νεόνυμφοι προσπάθησαν να εισέλθουν στον Καθεδρικό Ναό του Μακασάρ αλλά σταμάτησαν στην πύλη. Εκπυρσοκρότησαν τις βόμβες της κουζίνας πίεσης, σκοτώθηκαν και προκάλεσαν τραυματισμούς σε περισσότερα από 20 άτομα. Η έρευνα της ινδονησιακής αστυνομίας αποκαλύπτει ότι ήταν μέλη της τρομοκρατικής ομάδας Jamaah Ansharut Daulah (JAD).

Για συνεντεύξεις επικοινωνήστε με την Alison Garcia: [email protected]

Source