Ένας άντρας φέρεται να δαγκώνει έναν αστυνομικό που τον σταμάτησε στη Λήδρα για έλεγχο επειδή δεν φορούσε μάσκα

Χθες το απόγευμα, στην οδό Λήδρας στη Λευκωσία, η αστυνομία ανέφερε ότι δύο άνδρες, 29 և 39 ετών, προστατεύονταν από τη χρήση της μάσκας, κατά παράβαση του νόμου περί εκκαθάρισης μολύνσεων, ενώ ο 29χρονος φέρεται να δαγκώνει το χέρι ενός αστυνομικού. χωρίς να προκαλέσει ζημιά. ,

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου στις 5 μ.μ. χθες το βράδυ, στο πλαίσιο της παρακολούθησης της εφαρμογής του νόμου για την εκκαθάριση των λοιμώξεων, οι αστυνομικοί σταμάτησαν έναν 29χρονο περιπατητή στην οδό Λήδρας.

Ο 29χρονος φέρεται να αρνήθηκε να παράσχει τις πληροφορίες του σε αστυνομικούς και έφυγε, ενώ φέρεται να δαγκώνει το χέρι ενός αστυνομικού κατά τη διάρκεια της αντίθεσής του από μέλη της αστυνομίας χωρίς να προκαλέσει βλάβη.

Ο 29χρονος άνδρας συνελήφθη իս ενώ μεταφέρθηκε στον υποσταθμό Λήδρα, φέρεται να αντιστάθηκε και προσπάθησε να δραπετεύσει από τη νόμιμη κράτηση. Ένας άλλος 39χρονος άνδρας φέρεται να επιτέθηκε στην αστυνομία, ωθώντας έναν αστυνομικό σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τη σύλληψη του 29χρονου.

Τόσο ο 29χρονος όσο και ο 39χρονος, ο οποίος συνελήφθη επίσης, μεταφέρθηκαν στα γραφεία του υποσταθμού Ledra, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για δίκη.

Σημειώνεται ότι τα προαναφερθέντα άτομα κηρύχθηκαν εκτός δικαστηρίου για μη χρήση προστατευτικής μάσκας, παραβιάζοντας τον Νόμο για τη Μόλυνση.

Το Κεντρικό Αστυνομικό Τμήμα Λευκωσίας συνεχίζει τις έρευνες.

Πηγή: KYPE

,Source