“Ένας από τους καλεσμένους που έρχονται στο κλειστό κύκλωμα

Ercan Turhan:

Ο Γενικός Διευθυντής του Girne Merit Hotel και Αντιπρόεδρος της Κυπριακής Ένωσης Ξενοδόχων Κύπρου Ercan Turhan δήλωσε ότι ένας από τους επισκέπτες που έφτασαν στη χώρα στο σύστημα κλειστού κυκλώματος είχε θετική δοκιμή PCR και δήλωσε ότι θα διεξαχθεί δοκιμή επαλήθευσης. Ο Turhan δήλωσε ότι εάν ο επισκέπτης είναι θετικός, θα αποχωρήσει από τη χώρα ολοκληρώνοντας όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες με ιδιωτικό ασθενοφόρο αεροπλάνο.

Ercan Turhan:

Ο Γενικός Διευθυντής του Girne Merit Hotel και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστών Ξενοδόχων Κύπρου, Ercan Turhan, έκανε μια δήλωση στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δήλωσε ότι 275 επισκέπτες ήρθαν στο ξενοδοχείο τους στο σύστημα κλειστού κυκλώματος.

Ο Turhan είπε ότι ένας από τους προσκεκλημένους είχε θετικό τεστ PCR, και στο πλαίσιο του τεστ επαλήθευσης, ο επισκέπτης Λευκωσία Dr. Ο Burhan Nalbantoğlu δήλωσε ότι μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο.

Ο Turhan δήλωσε ότι εάν ο επισκέπτης αποδειχθεί θετικός ως αποτέλεσμα της δοκιμής επαλήθευσης που θα γίνει, θα φύγει από τη χώρα ολοκληρώνοντας όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες με ιδιωτικό αεροπλάνο ασθενοφόρων και είπε ότι τα δημόσια νέα είναι «αβάσιμα».

.Source