Ένας γδυμένος ιερέας κερδίζει περισσότερα από 100.000 $ το μήνα.

Η 36χρονη μητέρα άλλαξε την καριέρα της και είδε ότι το εισόδημά της αυξήθηκε

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Το 2020 δεν ήταν μόνο μια κακή χρονιά για την 36χρονη Nicole Mitchell, καθώς της έφερε τεράστια οικονομική ευημερία και ευρεία αναγνώριση.

Η “γυμνή πάστορα”, όπως περιγράφει τον εαυτό της στο Instagram, έχει δει τα όνειρά της να γίνονται πραγματικότητα τους τελευταίους μήνες.

Οι τρεις μητέρες և ο πρώην πάστορας είδε μια τεράστια αύξηση του εισοδήματός του, στέλνοντας ένα μήνυμα στους οπαδούς του իր μέσω της σελίδας του: «Μην απελπίζεστε, μην εγκαταλείπετε τα όνειρά σας».

«Μόλις έδωσα άλλη μια τηλεοπτική συνέντευξη. Είμαι συγκλονισμένος με πόσα όνειρα έχω φέτος», έγραψε ο Nicole στον λογαριασμό, ο οποίος έχει περισσότερους από 120.000 ακόλουθους. Μεταξύ των επιτευγμάτων του, αναφέρει το γεγονός ότι ήταν ιογενής, ότι πήρε συνέντευξη από διάφορα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ότι πρωταγωνίστησε στην ταινία, ότι τον υποδέχτηκαν διάφοροι γνωστοί, διασημότητες και ότι τώρα εργάζεται για περισσότερο από ένα μήνα. μέσα σε ένα χρόνο.

«Και όλα αυτά μέσω επιδημίας, διαζυγίου, έχοντας τρία παιδιά στο σπίτι», είπε ο Μίτσελ, προτρέποντας τους θαυμαστές του να αναλάβουν δράση για να τολμήσουν να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους. «Δεν έφτασα εκεί που είμαι εδώ, αποφεύγοντας τον κίνδυνο, κρατώντας τα όνειρά μου μόνο για τον εαυτό μου», έγραψε ο 36χρονος με νόημα.

Η ιστορία του Μίτσελ, ο οποίος εγκατέλειψε την ποιμαντική του ζωή στο Οχάιο πριν από τρία χρόνια για να εργαστεί στη βιομηχανία «ερωτικής παράστασης» και τώρα ζει στην Καλιφόρνια με τα τρία του παιδιά, έγινε viral στο Διαδίκτυο πριν από μερικούς μήνες.

Ο Mitchell, όπως πολλοί από τους συναδέλφους του, χρησιμοποίησε την πλατφόρμα OnlyFans για να δημοσιεύσει ερωτικό περιεχόμενο στους πιστούς θαυμαστές του σε αντάλλαγμα για μια μηνιαία συνδρομή.

Τώρα, σύμφωνα με τον Ήλιο, ο πρώην μεγάλος βοσκός κερδίζει περίπου 100.000 $ το μήνα σε ιδιωτικές συνεδρίες του Zoom, το οποίο προσφέρει άλλες “δραστηριότητες”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μίτσελ απογοητεύτηκε μετά τη λογοκρισία των κηρυγμάτων του από την εκκλησία, στην οποία μίλησε ειλικρινά για την πολυεθνική του καταγωγή, ως αμφιφυλόφιλος.

Αποφάσισε λοιπόν να αφήσει τον γύρο του το 2017 για να χαρτογραφήσει την αυτόνομη πορεία του.

https://www.youtube.com/watch?v=6obR88X9aSk:

Πηγή: newsbeast.gr

Source