Ένας γρήγορος έλεγχος για τους υπαλλήλους της εταιρείας που είναι ανοιχτοί στην Πάφο σήμερα

Η ταχεία δοκιμή αντιγόνου (γρήγορη δοκιμή) των εργαζομένων στις εταιρείες λειτουργίας ξεκινά στην Πάφο σήμερα, Δευτέρα, σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Υγείας. Στην Πάφο, ο έλεγχος πραγματοποιείται από κινητές μονάδες δειγματοληψίας σε σημεία εντός βιομηχανικών ζωνών.

Στην Πάφο, οι κινητές μονάδες λειτουργούν σήμερα στη Βιομηχανική Περιοχή Αγίας Βαρβάρας της Πάφου, στο χώρο στάθμευσης του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας, στις 07:00. 30-17: 00: Επίσης στην Κυπριακή Περιφερειακή Αρχή Ηλεκτρισμού στην Πάφο, 07. 30 έως 09. 30 ներում στις αποθήκες του Περιφερειακού Γραφείου Πάφου στις 10 η ώρα. Από 00 έως 12: 00

Σε άλλο σημείο της Πάφου, θα γίνουν ταχείες δοκιμές για την παρακολούθηση του γενικού πληθυσμού. Συγκεκριμένα, στο χώρο στάθμευσης του σούπερ μάρκετ “Σκλαβενίτης” στη Λεωφόρο Ελλάδος, στις 08:00. Από τις 30:30 έως τις 16:30, μια κινητή μονάδα ταχείας δοκιμής θα λειτουργεί σήμερα. Οι πολίτες θα ειδοποιηθούν για τα αποτελέσματα της εργαστηριακής τους δοκιμής με μήνυμα κειμένου εντός 24 ωρών, αλλά γραπτώς, εάν είναι επιθυμητό, ​​από κινητές μονάδες εντός 30 λεπτών από τη δειγματοληψία.

Επιπλέον, 6 θετικές περιπτώσεις βρέθηκαν χθες στην Πάφο στο πλαίσιο 486 εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν με θετικό επιτόκιο 1,23%.

Source