“Ένας διάσημος ηθοποιός θα είχε γδύσει μπροστά μου” αν είχα … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Είπα. “Τολμάς να μου κάνεις κάτι τέτοιο;” Και τον κοίταξα με μια δολοφονική ματιά, αφήνοντάς του να ξέρει ότι αν έκανε ένα άλλο βήμα, θα ήταν καταστροφή », ομολογεί η Νατάσα Ακαρισιάνου.

Η Natasa akarisianu σπάνια δίνει συνεντεύξεις, μόνο όταν έχει κάτι να πει. Η διάσημη ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, ερωτεύτηκε τη Sula στην ταινία “Αυθαίρετη”, πήρε μια γνωστή πορεία τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, μιλά αποκλειστικά για τη σεξουαλική παρενόχληση της “ON time” με Σάσα Σταμάτι «Και είναι απαίσιο αυτό που συμβαίνει, բեռ αυτό το βάρος είναι πολύ βαρύ για να δούμε և για να ενημερωθεί για όλα αυτά μέσω των ομολογιών των ανθρώπων που σε διορθώνουν».

Στην πραγματικότητα, μιλά για τους σκηνοθέτες που, σε απάντηση του να του δώσουν έναν ρόλο, ήθελαν να απαντήσουν. Μιλάμε για πολλούς διάσημους σκηνοθέτες που ήταν οι καλύτεροι με οποιονδήποτε ηθοποιό μπορούσε να ονειρευτεί να συνεργαστεί. Το αποτέλεσμα ήταν ότι μου είπαν: “Θα σου δώσω το ρόλο αν είσαι μαζί μου.” Είπα πολύ γλυκά και όμορφα «ευχαριστώ, δεν θα το πάρω» και πήγα σπίτι.

Οι αποκαλύψεις, στην πραγματικότητα, δεν σταματούν εδώ, καθώς η Νατάσα Ακαριζιανού «καρφώνει» τον διάσημο θεατρικό επιχειρηματία, που δεν ήταν παρά αποχαιρετισμός. Ήμουν έκπληκτος, δεν το κατάλαβα, γιατί αμέσως ο σκηνοθέτης μπήκε και τον εισήγαγε. Φυσικά εξαφανίστηκα. Το αποτέλεσμα ήταν ότι ήμουν έξω από το θέατρο του για δέκα χρόνια, πιθανώς περισσότερο. “

Η διάσημη ηθοποιός, στην πραγματικότητα, μιλά για τα πράγματα στη σκηνή. “Αυτό που λένε ότι ένας ηθοποιός πρέπει να αποδείξει ότι αξίζει να είναι στο γήπεδο με τη δουλειά του είναι ψέμα. Στην πραγματικότητα, τα γυαλιά δεν αξίζουν τον κόπο. “

Η Νατάσα Τσακαρισιάνου δεν θα ξεχάσει ποτέ ένα περιστατικό που της συνέβη όταν πήγε να δει τη φίλη της ηθοποιού γυμνή στο γκαρνταρόμπα. “Είναι περαστικό ότι ένας φίλος της οικογένειας, ο οποίος αργότερα έγινε μεγάλη ηθοποιός, ο κύριος χαρακτήρας, τον οποίο μου άρεσε πάρα πολύ, δυστυχώς, το λέω με λύπη, γιατί ήμασταν φίλοι για πολλά χρόνια, σε κάποιο σημείο, στα πρώτα της βήματα, πήγα να τη δω στο θέατρο, και στο τέλος της παράστασης πήγα στο γκαρνταρόμπα. Κάτι συνέβη εκεί που μετανιώνω. Ξέντυσε μπροστά μου. Του είπα. “Τολμάς να μου κάνεις κάτι τέτοιο;” Και τον κοίταξα με μια δολοφονική ματιά, ενημερώνοντάς του ότι αν έκανε ένα άλλο βήμα, θα ήταν καταστροφή. “

Ομολογεί ότι θα είχε κάνει καριέρα αν είχε παραιτηθεί. Προφανώς, αν είχα υποχωρήσει σε ό, τι μου συνέβη, θα είχα μια υπέροχη καριέρα. Φυσικά, υπήρχαν συνεργασίες ανθρώπων που ήταν πολύ σοβαροί, πολύ καλοί, είχα έναν πολύ καλό χρόνο. Αλλά όταν ένα άτομο βρίσκεται στα πρώτα του βήματα, καταλαβαίνετε τι είναι το φρένο. Δυστυχώς, είχα τη φήμη ότι είμαι ηθοποιός.

Η Natasa akarisianu αναρωτιέται πώς αυτοί οι διάσημοι άνθρωποι μπορούν να βρεθούν σε μια τέτοια συμπεριφορά. Υψηλή, έχοντας αυτήν την υπέροχη և αγαπημένη δουλειά ενός ηθοποιού, απολαμβάνουν να πηγαίνουν στο θέατρο για να ξεκινήσουν από το σπίτι և για να είναι έτοιμοι αυτή τη στιγμή να μαυρίσουν ψυχές, σώματα, προσωπικότητες, ηθοποιούς που βρίσκονται στην ομάδα τους. “Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν ένα άτομο να κάνει τόσο κακό σε ένα άτομο.”

3883254386698413 natasa tsakarisianou 1:

Source