Ένας επαγγελματίας υγείας πέθανε 2 ημέρες μετά τον εμβολιασμό στο Πόρτο: Η αυτοψία καθορίζει την αιτία θανάτου

Ο επαγγελματίας υγείας πεθαίνει 2 ημέρες μετά τον εμβολιασμό στο Πόρτο: η αυτοψία θα καθορίσει την αιτία θανάτου

Η αιτία θανάτου της γυναίκας που πέθανε 48 ώρες μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer / BioNTech θα προσδιοριστεί με αυτοψία.

Ο επαγγελματίας υγείας πεθαίνει 2 ημέρες μετά τον εμβολιασμό στο Πόρτο: η αυτοψία θα καθορίσει την αιτία θανάτου

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Κορωνοϊός Η 41χρονη Sonia Acevedo πέθανε 48 ώρες μετά τον εμβολιασμό της. Η αιτία θανάτου της γυναίκας, η οποία δεν έχει παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό, θα προσδιοριστεί με αυτοψία.

Στο Πόρτο, η 41χρονη Sonia Acevedo, η οποία εργάστηκε στο Πορτογαλικό Ινστιτούτο Ογκολογικής Υπηρεσίας Παιδιατρικής, πέθανε 48 ώρες μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer / BioNTech. Αναφέρθηκε ότι η γυναίκα, η οποία ήταν ξαφνικά άρρωστη στο σπίτι, δεν παρουσίασε παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, η αιτία θανάτου της γυναίκας θα καθοριστεί μετά την αυτοψία, η οποία θα απελευθερωθεί σε μία ή δύο ημέρες.

“Ήταν μια χαρά. Δεν είχε προβλήματα υγείας”, δήλωσε ο Μπάμπα Αμπίλιο Ασεβέδο στην εφημερίδα Correio da Manha. Κορωνοϊός πήρα το εμβόλιο, αλλά δεν έδειξαν συμπτώματα. Δεν ξέρω τι είναι. Θέλουμε απλώς τις απαντήσεις. “Θέλω να μάθω τι προκάλεσε το θάνατο της κόρης μου.”

Κορωνοϊός Μετά από λίγο καιρό μετά τη λήψη του εμβολίου, άλλαξε την εικόνα του προφίλ της στο Facebook με μια μασκαρισμένη φωτογραφία και μοιράστηκε την «εμβολιασμένη» θέση της.

Άλλα παγκόσμια νέα

.Source