Ένας ηλικιωμένος άνδρας στη Λεμεσό ήταν αβοήθητος στο έδαφος για τρεις ημέρες. Ο Μπουκαράν και η αστυνομία τον βρήκαν

Άμεση απάντηση της Αστυνομίας στη Λεμεσό μετά τις πληροφορίες. Έσπασαν την πόρτα ενός διαμερίσματος ενός γέρου – Βρέθηκε αβοήθητος στο έδαφος – Έπεσε – δεν μπορούσε να σηκωθεί για τρεις ημέρες – Δήλωση της αστυνομίας

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Αυτές τις μέρες, η αστυνομία βρίσκεται στα πόδια τους για να προστατεύσει την ασφάλεια των πολιτών, καθώς και να παράσχει βοήθεια εάν είναι απαραίτητο. Η παρουσία αστυνομικών ήταν ακόμη εμφανής σήμερα στους αυτοκινητόδρομους, τα κύρια οδικά δίκτυα, καθώς και σε περιοχές δημόσιας κυκλοφορίας, όπου ελήφθησαν ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας, περιπολίες μοτοσικλετών και πεζών, τόσο στην πόλη όσο και στην ύπαιθρο.

Σε αυτό το πλαίσιο, σήμερα το πρωί, μετά τις σχετικές πληροφορίες, οι αστυνομικοί πήγαν στην πολυκατοικία της Λεμεσού, αφού έσπασαν την κύρια είσοδο ενός συγκεκριμένου διαμερίσματος, βρήκαν έναν 84χρονο άνδρα ξαπλωμένο στο έδαφος, σηκωμένο. Σημειώστε ότι ο 84χρονος ζει μόνος.

Η αστυνομία παρείχε πρώτες βοήθειες στον ηλικιωμένο άνδρα, καθώς αποδείχθηκε ότι ήταν στο ίδιο μέρος για τρεις ημέρες, την ίδια στιγμή κλήθηκε ένα ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για θεραπεία.

Η αστυνομία παραμένει πιστή στην υπηρεσία του πολίτη και το προσωπικό της συνεχίζει να εργάζεται ακούραστα για την παροχή της απαραίτητης προστασίας στο κοινό, την προστασία της δημόσιας υγείας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και την καταπολέμηση κάθε είδους εγκληματικής δραστηριότητας.

Άμεση ανταπόκριση της αστυνομίας στη Λεμεσό μετά από πληροφορίες – Έσπασαν την πόρτα ενός διαμερίσματος ηλικιωμένου – Βρέθηκε αβοήθητος στο έδαφος – Έπεσε չի δεν μπορούσε να σηκωθεί για τρεις ημέρες – Δήλωση της αστυνομίας

Αυτές τις μέρες, η αστυνομία βρίσκεται στα πόδια τους για να προστατεύσει την ασφάλεια των πολιτών, καθώς και να παράσχει βοήθεια εάν είναι απαραίτητο. Η παρουσία αστυνομικών ήταν ακόμη εμφανής σήμερα στους αυτοκινητόδρομους, τα κύρια οδικά δίκτυα, καθώς και σε περιοχές δημόσιας κυκλοφορίας, όπου ελήφθησαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας, περιπολίες μοτοσικλετών και πεζών, τόσο στην πόλη όσο και στην εξοχή.

Σε αυτό το πλαίσιο, σήμερα το πρωί, αφού έλαβαν σχετικές πληροφορίες, οι αστυνομικοί πήγαν σε μια πολυκατοικία στη Λεμεσό, αφού έσπασαν την κύρια είσοδο ενός συγκεκριμένου διαμερίσματος, βρήκαν έναν 84χρονο άνδρα ξαπλωμένο στο έδαφος για να σηκωθεί. Σημειώστε ότι ο 84χρονος ζει μόνος.

Η αστυνομία παρείχε πρώτες βοήθειες στον ηλικιωμένο άνδρα, καθώς αποδείχθηκε ότι ήταν στο ίδιο μέρος για τρεις ημέρες, την ίδια στιγμή κλήθηκε ένα ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για θεραπεία.

Η αστυνομία παραμένει πιστή στην υπηρεσία του πολίτη και το προσωπικό της εργάζεται ακούραστα για την παροχή της απαραίτητης προστασίας στην κοινωνία, την προστασία της δημόσιας υγείας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και την καταπολέμηση κάθε είδους εγκληματικής δραστηριότητας.

Source