Ένας κλάδος μαριχουάνας είναι δωρεάν για τον εμβολιασμένο

Η εκστρατεία που ξεκίνησε από μια τοπική ομάδα συνήγορων μαριχουάνας, DC Marijuana Justice, στοχεύει να σας ενθαρρύνει να πάρετε ένα εμβόλιο Covid-19 σε αντάλλαγμα για δωρεάν μαριχουάνα.

Ο Josh Miller είναι ένας από αυτούς που πήραν τη δόση και την άρθρωση του (τσιγάρο τυλιγμένο με μαριχουάνα) και έφυγαν από το κέντρο που δημιουργήθηκε για το εμβόλιο.

Δηλώνοντας ότι ο Μίλερ ήταν εκεί για δύο λόγους “Είχα ξέσπασμα. Μου αρέσουν οι δύο μαριχουάνα μου. Έχω χρόνιο πόνο στην πλάτη, αισθάνεται καλά” είπε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του δημάρχου, το 30 τοις εκατό του πληθυσμού της πόλης περίπου 700.000 ανθρώπων έλαβε μία ή δύο δόσεις εμβολίου.

Ο Μίλερ και οι άλλοι φτάνουν στο κέντρο μια ηλιόλουστη άνοιξη και παίρνουν τις αρθρώσεις τους από το περίπτερο DC Marijuana Justice μετά τη λήψη του εμβολίου τους.

Ο ακτιβιστής Adam Eidinger δήλωσε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που απορρίπτουν την επιστήμη όταν πρόκειται για εμβόλια και είπε: “Εάν πιστεύετε ότι η μαριχουάνα έχει αποδειχθεί επιστημονικά ασφαλής, πρέπει να πιστεύετε ότι τα εμβόλια είναι επίσης ασφαλή, επειδή θέλουμε να παραδώσουμε αυτό το αποδεδειγμένο μήνυμα σε κλινικές δοκιμές.”

Η ψυχαγωγική χρήση μαριχουάνας είναι νόμιμη στην πόλη από το 2015. Ωστόσο, ο Eidinger υποστηρίζει ότι ο νόμος χρειάζεται μεταρρύθμιση, ειδικά όσον αφορά τις πωλήσεις.

Ένα παρόμοιο γεγονός ήταν η ανεπίσημη αργία των χρηστών μαριχουάνας στις 20 Απριλίου (4/20) στη Νέα Υόρκη.

.Source