Ένας νικητής και ένας ηττημένος στο Nottingham Forest, αν ο 25χρονος σφραγίσει την έξοδο του Ιανουαρίου

Ο Νικόλαος Ιωάννου συνδέθηκε με την απομάκρυνσή του από το Nottingham Forest, με τον Άρη Θεσσαλονίκης να ενδιαφέρεται να υπογράψει τον 25χρονο.

Ο Ιωάννου μπήκε στο Forest με μια τριετή συμφωνία από την APOEL το καλοκαίρι, αφού πέρασε έξι χρόνια στην Κύπρο και κατέλαβε την ομάδα.

Έκτοτε έκανε πέντε εμφανίσεις για το Forest, με τέσσερις από αυτές να βρίσκονται κάτω από τον Chris Hughton μετά την αντικατάσταση του Sabri Lamouchi στο τιμόνι.

Ο Ιωάννου δεν έχει εμφανιστεί στο Δάσος από τα τέλη Οκτωβρίου, ωστόσο, αφού είχε αποσταλεί στην ισοπαλία στο Λούτον.

Έκτοτε, ο Γιούρι Ριμπέιρο έχει καθιερωθεί ως ο πρώτος αριστερός πίσω του Δάσους υπό τον Χιούγκτον, με πολύ δύσκολο χρόνο για τον Ιωάννου.

Σύμφωνα με το Κυπριακό μέσο ενημέρωσης Goal, ο Άρης Θεσσαλονίκης – που λέγεται επίσης ότι ενδιαφέρεται για τον Miguel Angel Guerrero – ενδιαφέρεται να υπογράψει τον Ιωάννου.

Η ελληνική πλευρά προσπαθεί να προσφέρει διαγωνισμό για την Christian Ganea, με τον Ιωάννου να αναδύεται ως πιθανός στόχος για τον σύλλογο.

Εδώ, ρίχνουμε μια ματιά σε έναν νικητή και έναν ηττημένο στο Forest αν ο Ιωάννου σφραγίσει μια απομάκρυνση από το City Ground τον επόμενο μήνα…

Νικητής: Danny Preston

Ο Preston είναι επί του παρόντος δανεισμένος στο Grimsby Town στο League Two και έχει εντυπωσιαστεί για τους Mariners αυτή τη σεζόν.

Τον περασμένο μήνα, ο Daniel Taylor του Athletic αξιώθηκε ότι διάφορες πλευρές της EFL θέλουν να υπογράψουν το νεαρό αριστερό πίσω, με τις ευκαιρίες του ποδοσφαίρου πρώτης ομάδας να είναι περιορισμένες.

Ο Γιούρι Ριμπέιρο, ο Γκέτεν Μπονγκ και ο Ιωάννου βρίσκονται μπροστά του με τη σειρά του ρακέτα, αλλά αν φύγει ο Ιωάννου, θα μπορούσε ενδεχομένως να ανοίξει μια πόρτα για τον Πρέστον.

Είναι εκτός συμβολαίου στο τέλος της σεζόν και με τον Bong να πλησιάζει την ηλικία των 33 ετών, το μονοπάτι του μπορεί να μην εμποδίζεται πλέον εάν φύγει ο Ιωάννου.

Ηττημένος: Ioannis Vrentroz

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Forest Vrentroz δέχθηκε μεγάλη κριτική αυτή τη σεζόν για τον τρόπο με τον οποίο διεξήγαγε τις συναλλαγές μεταφοράς του συλλόγου.

Εάν ο Ιωάννου έφυγε μόνο λίγους μήνες μετά την προσφορά του για τρία χρόνια, τότε οι θαυμαστές δεν θα ήταν καθόλου ευχαριστημένοι.

Θα αποτελούσε μια άλλη αμφισβητήσιμη προσθήκη στο City Ground, και έναν άλλο παίκτη στον οποίο απλώς σπατάλησαν χρήματα για πέντε θέματα.

Source