Ένας υπεύθυνος απομόνωσης καραντίνα στην Προεδρία

Στη δήλωση της Προεδρίας, ανακοινώθηκε ότι η επαφή ενός ατόμου που είχε θετικό αποτέλεσμα δοκιμής Covid-19 υπηρετούσε στην Προεδρία.

Στη δήλωση, σημειώθηκε ότι το εν λόγω άτομο επαφής αναφέρθηκε ότι είχε αρνητικό αποτέλεσμα δοκιμής και μεταφέρθηκε επί του παρόντος στο κέντρο καραντίνας.

Η δήλωση της Προεδρίας έχει ως εξής:

Ευχόμαστε και οι τρεις νοσοκόμες μας και άλλοι ασθενείς που είχαν εξετάσει χθες λόγω υψηλών καταγγελιών πυρετού και των οποίων τα αποτελέσματα των δοκιμών ήταν θετικά, και όλοι οι άλλοι ασθενείς μας αναρρώθηκαν αμέσως.

Σε μια τόσο παγκόσμια επιδημική περίοδο που περνάμε, όπως θετικές περιπτώσεις, τα άτομα επαφής είναι επίσης ένα φυσικό αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας.

Στη χώρα μας, η διαδικασία διαχειρίστηκε με μεγάλη επιτυχία από την πρώτη μέρα. Ορισμένες πηγές ειδήσεων ανέφεραν ότι ένα άτομο που εργαζόταν στην Προεδρία ήταν σε επαφή. Οι εν λόγω πληροφορίες είναι σωστές. Ωστόσο, παρόλο που το αποτέλεσμα της δοκιμής του υπαλλήλου μας είναι αρνητικό, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καραντίνα επαφής. Δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε. Επιπλέον, έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα στο πλαίσιο της Προεδρίας. Σε αυτήν την περίπτωση, για άλλη μια φορά δηλώνουμε ότι όλοι οι πολίτες μας πρέπει να συμμορφωθούν με τους κανόνες σχετικά με τις μάσκες, την απόσταση και την υγιεινή σε αυτήν τη δύσκολη διαδικασία, και ελπίζουμε ότι τόσο η χώρα μας όσο και ο κόσμος θα αφήσουν αυτήν τη διαδικασία πίσω το συντομότερο δυνατό.

.Source