Ένας 16χρονος άνδρας ξυλοκοπήθηκε στην πόλη Έρμου. Το μαθητικό πρόγραμμα «μαφία» λόγω σεξουαλικού φθόνου

Οι αποκαλύψεις των υλικών της υπόθεσης Ermu είναι συγκλονιστικές. Πώς μια ακατάλληλη ιστορία αγάπης ανάμεσα σε δύο μαθήτριες οδήγησε στον βίαιο ξυλοδαρμό ενός από τους “προσληφθέντες” ληστές – ο ρόλος ενός 40χρονου άνδρα από την Καμίνια

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Τα πρωτότυπα νέα είναι συγκλονιστικά. Μια 15χρονη μαθήτρια, λόγω ζηλοτυπίας, «προσλαμβάνει» τέσσερα παράξενα αγόρια για να σπάσει ένα 16χρονο κορίτσι στο δάσος. Αλλά πίσω από αυτό το πρόγραμμα «μαφία» είναι ένα υπόβαθρο που είναι πραγματικά τρομακτικό, καθώς αποκαλύπτει βίαια περιστατικά μεταξύ μαθητών, εκρήξεις και εκρήξεις εφήβων, και πάνω απ ‘όλα, τη συμμετοχή ενός ενήλικα στο Κερατσίνι που «αλιεύει» παιδιά μέσω του Διαδικτύου.

Η υπόθεση, η οποία ξεπερνά το αστυνομικό θρίλερ և εγείρει εύλογα ερωτήματα στο πλαίσιο στο οποίο οι διαπροσωπικές σχέσεις և ο παγκόσμιος τρόπος ζωής αλλάζει τώρα μεταξύ των αποφασιστικών επιρροών των κοινωνικών δικτύων, αναμένεται να λάβει νέες διαστάσεις τις επόμενες μέρες ως η οικογένειά του Ο νεαρός προτίθεται να υποβάλει αίτηση στο Τμήμα Ασφαλείας Αττικής για την προστασία των ανηλίκων για να αποδείξει με έγγραφα τι συμβαίνει με τις σκοτεινές αλυσίδες που εκμεταλλεύονται τις ανήσυχες εφηβικές ψυχές.

Οι δύο μαθήτριες που συμμετέχουν στο έργο φαίνεται να ζουν σε μια θολή πραγματικότητα, ακροβατική, μέσω σχολικών γραφείων, “ακατάστατα διαδικτυακά μονοπάτια”, στα οποία συμμετέχουν και άλλοι ανήλικοι.

Το Protothema.gr παρουσιάζει τα υλικά του επεισοδίου του επεισοδίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο το απόγευμα στην πόλη Ερμού, με την μαρτυρία τριών παιδιών που φέρεται να ξυλοκοπήθηκαν από τέσσερις 15χρονους “προσληφθέντες” άνδρες. Ωστόσο, λέγεται ότι η πλευρά του μαθητή της ΓΔ λυκείου αμφισβητεί τι θα καταθέσουν τα τρία θύματα և θα υποστηρίξει μέσω ενός μνημονίου που θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες στη δική του εκδοχή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα επιμείνει ότι δεν υπήρχε ξυλοδαρμός, δεν υπήρχαν τέσσερις γενναίοι, υπήρχε μόνο μία συνάντηση για την επίλυση του παρελθόντος της σχέσης τους.

Στο Έρμου

Το περασμένο Σάββατο, πραγματοποιήθηκε η τελευταία πράξη μιας εντατικής σχέσης νεολαίας με οκτώ μήνες. Σημείο συνάντησης, η αρχή του Ερμή. Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, αυτό που κατέθεσε ο 16χρονος από την Kalitea είναι το ακόλουθο. Ένα 15χρονο κορίτσι (η διεύθυνσή της) με το οποίο είχα μια σχέση, ενώ περπατούσαμε, εμφανίστηκαν τέσσερις άγνωστοι άντρες, φιλοξενούμενοι από τα παραπάνω, και όλοι μαζί άρχισαν να μας χτυπούν χωρίς λόγο. Συγκεκριμένα, με χτύπησαν στο πρόσωπο, στα πλευρά, επειδή προσπαθούσαν να με στραγγαλίσουν, με χτύπησαν στο πρόσωπο του ξαδέλφου μου և Δεν γνωρίζω τον φίλο μου ακριβώς επειδή μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, δεν είχα χρόνο να του μιλήσω. Είδα μόνο έναν από τους εγκληματίες, που ήταν ψηλή, λεπτή, ξανθιά μαλλιά πλεξούδα με μπλε μάτια με το όνομα On. Τέλος, οι εγκληματίες πήραν την τσάντα του από τον φίλο του. Δεν θέλω να εξεταστεί από γιατρό. Δεν θέλω να εμφανίσω φωτογραφίες με ετικέτες. «Θέλω να διώξω και τους τέσσερις εγκληματίες και τα παραπάνω, που είναι ηθικό έγκλημα».

Ο 23χρονος ξάδερφος του από τον Πειραιά δηλώνει στην κατάθεσή του. «Ενώ ήμουν στην Ερμού με τον ξάδερφό μου φίλο, εμφανίστηκε ένα 15χρονο κορίτσι (SS. Αναφέρει τα στοιχεία της), με τον οποίο ο ξάδερφός μου είχε σχέση. «Ενώ περπατούσαμε, τέσσερις άγνωστοι άνδρες εμφανίστηκαν φορώντας τα παραπάνω. Άρχισαν να μας χτυπούν μαζί χωρίς λόγο. Η μαρτυρία του 17χρονου φίλου τους, ο οποίος πρόσθεσε: “Οι εγκληματίες έβγαλαν τη μαύρη τσάντα μου, η οποία περιείχε τα κλειδιά του σπιτιού μου, ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, έναν φορτιστή κινητού τηλεφώνου, για συνολικά 100 ευρώ. “Τότε νοσηλεύτηκα με τον Ερυθρό Σταυρό.”

Η έκθεση αναφέρει ότι η 15χρονη μαθήτρια, η οποία κατηγορείται από τους τρεις ότι είναι ο ηθικός δράστης του ξυλοδαρμού τους, θα πάει στην αστυνομία την Τρίτη για να παρουσιάσει τις δικές της κατηγορίες για αυτήν την παράξενη ιστορία. Συγκεκριμένα, θα πει ότι όλα δεν αποδείχτηκαν όπως ισχυρίζεται η φίλη του. Δηλαδή, σύμφωνα με τη δική του εκδοχή, ήταν εκεί για να ανακαλύψουν κάποια πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν. Δεν συνοδεύτηκε από τέσσερις άντρες, αλλά από τον ανήλικο φίλο του. Στην πραγματικότητα, όπως ισχυρίζεται, όταν πήγε να πάρει ένα τσιγάρο από το περίπτερο, ο 16χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι, τον απείλησε και ξέσπασε ένα έντονο επιχείρημα. Η αστυνομική έρευνα αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση, να ανακαλύψει πού είναι η αλήθεια, πού είναι η υπερβολή και πώς συνέβη το περιστατικό.

Πριν από οκτώ μήνες

Ήταν τον περασμένο Μάιο. Το πρώτο κλείσιμο τελείωσε, և η κοινωνία επιστρέφει αργά στο φυσιολογικό. Ο 16χρονος αποφοιτά από το γυμνάσιο, προετοιμάζεται για το γυμνάσιο, ενώ ένας νεαρός κατώτερος κάνει τα πρώτα δειλά βήματα για διασκέδαση στην Αθήνα. Τα δύο κορίτσια συναντιούνται σε ένα καφέ αυτής της εταιρείας μέσω αμοιβαίας φιλίας և. Με μια πιθανή διαφορά. Το 16χρονο κορίτσι δεν αποκάλυψε την πραγματική της ταυτότητα. Πέντε μήνες αργότερα, η σχέση των δύο κοριτσιών μεγαλώνει. Եւ Ένα 16χρονο κορίτσι πείθει μια 15χρονη μητέρα να την φιλοξενήσει στο σπίτι της, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα μετά το θάνατο της μητέρας της. Και ότι θέλει να φύγει από το σπίτι της οικογένειάς του για να ξεκουραστεί και να βρεθεί. Λίγες εβδομάδες αργότερα, ξέσπασε ένα βίαιο περιστατικό, ανέφερε η αστυνομία και πήγε στο σπίτι ενός 15χρονου άνδρα στο κέντρο της Αθήνας. Τότε γίνεται η αποκάλυψη… Η άμεση δράση ζητά από τους 16χρονους ντροπαλούς ανθρώπους να ανακαλύψουν την ταυτότητα ότι αυτό δεν είναι το άτομο που εμφανίζεται.

Οι γονείς ενός 15χρονου κοριτσιού την αναγκάζουν να χωρίσει από το φίλο της καθώς ο μαθητής αρχίζει να συμπεριφέρεται με τρόπο ασυμβίβαστο με την ηλικία της. Ταυτόχρονα, ζητούν από τον 16χρονο να φύγει από το σπίτι τους και να μην δει ξανά την κόρη τους. Πραγματικά εξαφανίζεται, αλλά τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν μια διαφορετική στροφή. Η κόρη τους εξαφανίζεται επίσης – αναζητά ακόμη και μέσω της Amber Alert καθώς το κοριτσάκι έχει μέρες για να δείξει σημάδια ζωής.

40χρονη Καμίνια

Η οικογένεια φέρνει μια νέα τρομερή αποκάλυψη στην αναζήτηση της κόρης τους. Το παιδί βρίσκεται στο σπίτι ενός 40χρονου άνδρα στην Καμίνια. Παράξενο, αντιφατικό άτομο που είχε πολλά προβλήματα με το νόμο, ανήλικο. Λέγεται ότι αυτό το άτομο προσπαθεί να προσεγγίσει παιδιά ακόμη και μέσω κοινωνικών δικτύων χρησιμοποιώντας πλαστά προφίλ. Στην πραγματικότητα, κατατέθηκε εναντίον του μια υπόθεση, σύμφωνα με την οποία χρησιμοποίησε ένα 16χρονο αγόρι για να προσεγγίσει μικρά παιδιά. Η υπόθεση διερευνάται από τον εισαγγελέα վում εκτιμάται ως εξαιρετικά σοβαρή.

Το 15χρονο κορίτσι που ζούσε εκεί είχε γίνει διαφορετικό άτομο. Η 16χρονη έκοψε τα μαλλιά της, ενώ φαινόταν να το μετανιώνει και ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι. Κάτι που συνέβη. Το μωρό επιστρέφει στην οικογένειά του, απλά θέλει να φύγει από τους 8 ταραχώδεις μήνες που έζησε με την 16χρονη φίλη του. Αλλά σε αυτήν την ιστορία, τα σοκ ακολουθούν το ένα το άλλο … Το περασμένο Σάββατο ήταν η συνάντηση του Ερμή. Πριν από τον αποκλεισμό στην Αθήνα առաջ Πριν από το σκοτάδι, μια σκηνή πολέμου, οι δύο φίλες είναι στο μαχαίρι, փոխարեն αντί για το φινάλε, ένα άλλο κεφάλαιο γράφεται σε αυτήν την εκρηκτική σχέση, η οποία οδηγεί στην αστυνομία και πάλι με δύο μαθήτριες. το καθένα δίνει μια διαφορετική εκδοχή του τι συνέβη.

Η δικηγόρος της 15χρονης μαθητής Ιωάννας Παναγοπούλου λέει στο protothema.gr. “Πρόκειται για ποινική υπόθεση με ισχυρούς λόγους. Εκ μέρους της ανηλίκου οικογένειας, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα νομικά μέτρα για να αποδείξουμε την αλήθεια. Στην πραγματικότητα, έχουμε ήδη αρχίσει να προωθούμε την ελληνική δικαιοσύνη στην αποκατάσταση της θέσης της κόρης τους, της τιμής και της φήμης της. «Οι γονείς καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουν το πραγματικό ενδιαφέρον του ανηλίκου παιδιού τους, την υγεία και τη ζωή του σε κίνδυνο».

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source