Ένας 21χρονος άνδρας συνελήφθη για οδήγηση αυτοκινήτου με πλαστές πινακίδες

Ένας 21χρονος άνδρας συνελήφθη για διάπραξη τροχαίων παραβάσεων, οδήγηση αυτοκινήτου με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και παραβίαση του νόμου για την απολύμανση.

Χθες το απόγευμα, μέλη του Αστυνομικού Τμήματος Πάφου, κατά τη διενέργεια επιθεωρήσεων διαδρομής, σηματοδότησαν τον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός, μαζί με 3 άλλους επιβάτες, σταμάτησε το αυτοκίνητό του, βγήκε από το αυτοκίνητο και έφυγε. Κανένας από τους επιβάτες δεν φορούσε προστατευτική μάσκα.

Η αστυνομία κατάφερε να ακινητοποιήσει έναν από τους τέσσερις και οι υπόλοιποι έφυγαν.

Μια επακόλουθη επιθεώρηση αποκάλυψε ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας που μεταφέρθηκαν από το προαναφερθέν όχημα δεν ανήκαν σε αυτόν, αλλά ανήκαν σε άλλο όχημα, ακριβώς όπως ο αριθμός πλαισίου που έφερε ανήκε σε άλλο όχημα.

Λήφθηκε απόφαση εναντίον του 21χρονου ,, συνελήφθη για να διευκολύνει την έρευνα.

Η αστυνομία της Πάφου συνεχίζει τις έρευνες.

Μετά την κλοπή των δύο αυτοκινήτων, η αστυνομία συμβούλεψε τους ιδιοκτήτες των οχημάτων να είναι προσεκτικοί
—————

Η αστυνομία της Πάφου ερευνά την κλοπή δύο αυτοκινήτων. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ιδιοκτήτες ανέφεραν την κλοπή δύο οχημάτων τύπου σαλούν, τα οποία ήταν σταθμευμένα έξω από τα σπίτια τους στην περιοχή της Κάτω Πάφου և Chloracas.

Το κόστος των δύο οχημάτων εκτιμάται σε περίπου 7.000 ευρώ.

Η αστυνομία της Πάφου παροτρύνει τους ιδιοκτήτες οχημάτων να είναι προσεκτικοί όταν σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους, ώστε να μην διευκολύνουν τις απόπειρες κλοπής.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό τους.

Source