Ένας 41χρονος εργαζόμενος στον τομέα της υγείας πέθανε δύο ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer στην Πορτογαλία

Σοκαριστικά νέα για το νέο έτος – Η μητέρα των δύο παιδιών δεν υπέφερε από παρενέργειες μετά τη λήψη της δόσης του εμβολίου

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Τα νέα για το θάνατο της 41χρονης Sonia Acevento, η οποία έφτασε από την Πορτογαλία δύο ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer, κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο.

Η μητέρα των δύο, σύμφωνα με το British Daily Mail, εμβολιάστηκε στις 30 Δεκεμβρίου και πέθανε την πρώτη ημέρα του 2021.

Η αυτοψία αναμένεται να προσδιορίσει την αιτία του ξαφνικού θανάτου μιας γυναίκας που εργάζεται στο Τμήμα Παιδιατρικής του Ινστιτούτου Ογκολογίας του Πόρτο.

Ως επί το πλείστον, οι περιστάσεις υπό τις οποίες πέθανε η γυναίκα είναι ότι δεν ανέφερε παρενέργειες μετά την ένεση.

Ο θάνατος του επαγγελματία υγείας επιβεβαιώθηκε από την ιατρική μονάδα στην οποία εργάστηκε, δηλώνοντας ότι οι αιτίες της απώλειας της ζωής του δεν έχουν διευκρινιστεί.

Η ατυχής γυναίκα, που ζούσε με την οικογένειά της στο Πόρτο, εργάστηκε στο Ογκολογικό Ινστιτούτο για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Στην πραγματικότητα, όταν έλαβε ένα από τα πρώτα εμβόλια Pfizer, το ανακοίνωσε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, αλλάζοντας την κύρια φωτογραφία στην οποία έμοιαζε ότι είχε εμβολιαστεί.

Το Pfizer μπορεί να δημοσιεύσει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source