Ένας 46χρονος άνδρας συνελήφθη για εμπρησμό … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Επαρχιακό δικαστήριο της Πάφου καταδίκασε έναν 46χρονο άνδρα που συνελήφθη χθες για εμπρησμό στην περιοχή της Πάφου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες το πρωί στις 05. Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για έναν 46χρονο αλλοδαπό σχετικά με την πυρκαγιά του αυτοκινήτου που πραγματοποιήθηκε κοντά στην κατοικία του πλοιάρχου του στην Έμπα στις 25

Ο 46χρονος άνδρας αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση. Ο ανακριτής της υπόθεσης μεσολάβησε στην τριήμερη κράτηση του υπόπτου, καθώς, όπως ανέφερε, θα ληφθούν 20 επιπλέον καταθέσεις για την υπόθεση. Ανέφερε επίσης ότι μελετώνται οι κλειστές αλυσίδες της περιοχής όπου έγινε ο εμπρησμός, ενώ τα ληφθέντα στοιχεία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Το δικαστήριο δέχθηκε το αίτημα της αστυνομίας και διέταξε τον ύποπτο να κρατηθεί για τρεις ημέρες για να διευκολύνει την έρευνα.

Ταυτόχρονα, οι δοκιμές πυρκαγιάς του δεύτερου αυτοκινήτου, που κόστισαν 2.000 ευρώ, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή το πρωί στις 05:00. Νωρίς το πρωί στις 30, συνέχισαν, ενώ ήταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία του πατέρα του ιδιοκτήτη, σε μια ανοιχτή περιοχή στην περιοχή της Πέγιας. Η φωτιά παρατηρήθηκε από τον συγγενή του ιδιοκτήτη και σβήστηκε από αυτούς.

Οι έρευνες δείχνουν ότι ήταν κακόβουλος στη χρήση εύφλεκτων ουσιών, և η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομική Διεύθυνση της Pegea.

Πηγή: KYPE

Source