Ένας 47χρονος άνδρας από τον Sh, ο οποίος νοσηλεύτηκε με κοροναϊό στο ICU … | Δημοσιογράφος Κύπρος

«Μην αφήνεις τον εαυτό σου να είναι σε αυτήν τη θέση», προειδοποιεί μια γυναίκα που έπιασε ένα κοροναϊό σαν τη μητέρα της και την είδε να πεθαίνει ενώ θεραπεύτηκε στο κρεβάτι δίπλα της.

Η 49χρονη Anabel Sarman 76, η 76χρονη μητέρα της, η Μαρία Ρίκο, νοσηλεύτηκε σε κοντινά κρεβάτια καταπολεμώντας τον κοροναϊό, ο οποίος «κατέστρεψε» την οικογένειά της. Οι δύο τελευταίες γυναίκες απεικονίζονται να κρατούν τα χέρια της άλλης με μάσκες οξυγόνου στα πρόσωπά τους. Μέσα σε 24 ώρες, η Μαρία είχε πεθάνει.

“Μην είσαι στη θέση μου”
Τώρα, θέλοντας να προειδοποιήσει για τους κινδύνους του ιού του κορανοϊού, η Annabelle από το Leicester προειδοποίησε άλλους ότι θα μπορούσαν να χάσουν μέλη της οικογένειας εάν δεν τηρούν τους κανόνες.

Μιλώντας στο The Mirror, είπε: “Ποτέ δεν πίστευα ότι ο κοροναϊός θα χτυπήσει την οικογένειά μου, αλλά το έκανε. Η ταχύτητα με την οποία μεταδόθηκε στην οικογένειά μου ήταν τρομακτική. “Αν κάποιος σκέφτεται να παραβιάσει τους κανόνες, θα ήθελα να τους παροτρύνω να έρθουν για λίγο, να σκεφτούν τι θα ήταν να βλέπεις τη μητέρα σου να πεθαίνει ή να λέει ότι μπορεί να μην μπορείς να το κάνεις αυτό.”

Έχει μολυνθεί ολόκληρη η οικογένεια των κοροναϊών
Η Annabel, 49 ετών, family η οικογένειά της μολύνθηκε από τον κοροναϊό στο τέλος του έτους. Ο 12χρονος γιος του Ισαάκ ήταν ο πρώτος που το ανέφερε μετά την επιστροφή του στο σχολείο τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το The Mirror. Στη συνέχεια, ο σύζυγος της Annabel, ο Μπαράτ, και οι άλλοι γιοι τους, ο 22χρονος Jacob Jacob και ο 10χρονος Noah, έδειξαν θετικά τον ιό. Η μητέρα του ήταν η τελευταία που ανακάλυψε τον κοροναϊό.

Τόσο η Annabel όσο και η μητέρα της μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Leicester στα μέσα Οκτωβρίου για να φορέσουν μάσκες οξυγόνου. Αλλά αφού η Μαρία υπέγραψε την εντολή «Αναζωογόνηση», η κόρη της την πήρε στο επόμενο κρεβάτι.

Οι γιατροί έβαλαν τη μητέρα και την κόρη στα γειτονικά κρεβάτια για να μπορούν να αποχαιρετήσουν
Η Μαρία πέθανε την 1η Νοεμβρίου, 24 ώρες αφού φωτογραφήθηκε με την αναπνευστική της συσκευή և Annabel σε μάσκα οξυγόνου Η 49χρονη γυναίκα είπε ότι έβγαλε τη μάσκα για να αποχαιρετήσει τη μητέρα της.

Έβλεπε τη μητέρα του να “πεθαίνει” από τον κοροναϊό
Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη δημοσίευση στο People Covid-19, η Annabel είπε ότι η δοκιμασία ήταν «η πιο σκοτεινή εποχή της ζωής μου». Όταν έγραψε: «Μέχρι τη στιγμή που η μητέρα μου και εγώ πήγαμε στο νοσοκομείο, χρειαζόμασταν και οι δύο οξυγόνο, αλλά η κλινική ήταν γεμάτη. “Πήραμε τα κρεβάτια μας επειδή τέσσερις ασθενείς πέθαναν εκείνη την ημέρα, αφήνοντας το δωμάτιο”

Περιέγραψε ακόμη και τον τύπο θεραπείας που έλαβε (συνεχές θετικό CPAP) ως «τρομερά αδίστακτος». “Για τέσσερις εβδομάδες έπρεπε να φορέσω ένα πλαστικό καπάκι 24/7 που παρέδωσε οξυγόνο στους πνεύμονές μου. “Ήταν σαν να βγάλεις το κεφάλι σου από ένα αυτοκίνητο που τρέχει με ταχύτητα 50 km / h. «Ήταν θορυβώδες, δεν μπορούσα να το δω ή να το ακούσω όταν τρέφονταν από ένα μικρό άνοιγμα δίπλα στο καπάκι», είπε.

Η Annabel αποκάλυψε επίσης ότι δεν μπορούσε να παρευρεθεί στην κηδεία της μητέρας της λόγω του κοροναϊού, προσθέτοντας: “Το παρακολούθησα ζωντανά. Ήμουν μόνος, όπως η οικογένειά μου, δεν μπορούσαμε να παρηγορήσουμε ο ένας τον άλλο. “

Προειδοποιώντας άλλους για τον κοραναϊό, είπε: “Αυτό που διαβάζετε για την πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι αλήθεια. “Δεν είναι όπως η γρίπη, οι άνθρωποι πεθαίνουν ή αν επιβιώσουν σαν εμένα, μπορεί να μην είναι ποτέ ξανά το ίδιο.” ,

Πηγή: iefimerida.gr

Source