Ένας 73χρονος ασθενής στο Ντενιζλί θα κρατήσει 2 κιλά πέτρα αφαιρούμενο από την ουροδόχο κύστη ως αναμνηστικό.

Ο Halil Kul, συνταξιούχος εργαζόμενος που κατοικούσε στην περιοχή Yeşilyayla της περιφέρειας Merkezefendi, δήλωσε στον ανταποκριτή της AA ότι ένας σάκος ούρων κατασκευάστηκε από το παχύ έντερο αντί για την τσάντα ούρων που ελήφθη για όγκο της ουροδόχου κύστης πριν από 16 χρόνια.

Διαταραχή από τα νεφρά μετά από λίγο μετά την επέμβαση βράχος εξηγώντας ότι τον έριξε, “Οι πέτρες που έχουν συσσωρευτεί για 14-15 χρόνια, και αυτές που παραμένουν στην κύστη έχουν μεγαλώσει. Ήταν ενοχλητικό. Όταν δεν μπορούσα να το αντέξω, πήγα στους γιατρούς φέτος. Δεν μπορούσαν να γνωρίζουν στις ταινίες. Τελικά, είδαν την πέτρα στο κολέγιο. Αφαίρεσαν την πέτρα με ανοιχτή χειρουργική επέμβαση. Δόξα τω Θεώ ανακουφίζομαιαυτός είπε.

Εκφράζοντας ότι οι γιατροί εξέπληξαν επίσης τις πέτρες που αφαιρέθηκαν από τη χειρουργική επέμβαση, ο Kul είπε, “Οι γιατροί είπαν:” Βλέπουμε για πρώτη φορά μια τόσο μεγάλη πέτρα. Είναι μια τέτοια πέτρα στην ουροδόχο κύστη; ” Βγήκαν 5 κομμάτια πέτρες, δύο από αυτά είναι μεγάλα. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές πήραν όλες τις φωτογραφίες τους στο νοσοκομείο, επειδή ήταν περίεργοι και έκπληκτοι. Έφερα τις πέτρες στο σπίτι μετά την έξοδο από το νοσοκομείο. Υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται να δουν αυτές τις πέτρες αναρωτιούνται. Θα τις κρατήσω για ζωή. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

.Source