Ένα άτομο που εργάζεται στην Προεδρία είναι σε επαφή… “Το αποτέλεσμα των δοκιμών είναι αρνητικό”

Χθες, ο Δρ. Κρατικό Νοσοκομείο Burhan Nalbantoğlu, δύο νοσοκόμες Κορωνοϊός Ανακοινώθηκε από την Προεδρία ότι τα νέα σχετικά με ένα άτομο που εργάζεται στην Προεδρία ήταν σε επαφή μετά το θετικό τεστ.

Σύμφωνα με τη δήλωση της Προεδρίας, δηλώθηκε ότι το αποτέλεσμα της εξέτασης του εν λόγω υπαλλήλου ήταν αρνητικό και επί του παρόντος βρίσκεται σε καραντίνα.

Οι ακόλουθες δηλώσεις χρησιμοποιήθηκαν στη δήλωση της Προεδρίας:

«Ευχόμαστε στις τρεις νοσοκόμες μας και σε όλους τους άλλους ασθενείς που έκαναν μια δοκιμή χθες λόγω υψηλού πυρετού και που είχαν θετικά αποτελέσματα των εξετάσεων και όλους τους άλλους ασθενείς μας για άμεση ανάρρωση.

Σε μια τόσο παγκόσμια επιδημική περίοδο που περνάμε, όπως θετικές περιπτώσεις, τα άτομα επαφής είναι επίσης ένα φυσικό αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας. Στη χώρα μας, η διαδικασία διαχειρίστηκε με μεγάλη επιτυχία από την πρώτη μέρα.

Ορισμένες πηγές ειδήσεων ανέφεραν ότι ένα άτομο που εργαζόταν στην Προεδρία ήταν σε επαφή. Οι εν λόγω πληροφορίες είναι σωστές. Ωστόσο, παρόλο που το αποτέλεσμα της δοκιμής του υπαλλήλου μας είναι αρνητικό, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καραντίνα επαφής. Δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε. Επιπλέον, έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα στο πλαίσιο της Προεδρίας. Σε αυτήν την περίπτωση, για άλλη μια φορά δηλώνουμε ότι όλοι οι λαοί μας πρέπει να συμμορφωθούν με τους κανόνες σχετικά με τις μάσκες, την απόσταση και την υγιεινή σε αυτήν τη δύσκολη διαδικασία, και ελπίζουμε ότι τόσο η χώρα μας όσο και ο κόσμος θα αφήσουν αυτήν τη διαδικασία πίσω το συντομότερο δυνατόν. “

.Source