Ένα αγόρι ζητά από τον Άγιο Βασίλη να δώσει το παιχνίδι του σε κάθε παιδί που πένθος φέτος (εικόνα)

Ένα 9χρονο αγόρι ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη να δώσει το δικό του χριστουγεννιάτικο δώρο σε κάθε παιδί που θρηνεί αυτές τις διακοπές και επιθυμεί το ίδιο δώρο.

Ο εννέαχρονος Hudson, από τις Ηνωμένες Πολιτείες, έγραψε μια επιστολή στον Άγιο Βασίλη ζητώντας του να δώσει το hoverboard του, δηλαδή, την τελευταία τεχνολογία “skate” σε κάθε παιδί που ήταν λυπημένο, πένθος, ήθελε το ίδιο δώρο για τα Χριστούγεννα.

Οι γονείς του αγοριού, Ason Eason և Sandy Boyer, ήθελαν να βοηθήσουν μια άλλη οικογένεια τα Χριστούγεννα, διορίστηκε ανώνυμα μια οργάνωση, ένα μικρό αγόρι που φρόντιζε η γιαγιά τους.

Το αγόρι που είχε μόλις χάσει τον παππού του από καρκίνο είχε το hoverboard του στη λίστα επιθυμιών του Άγιου Βασίλη, όπως και ο μικρός Χάντσον.

Όταν ο Χάντσον ανακάλυψε, έγραψε στον Άγιο Βασίλη ρωτώντας αν το χριστουγεννιάτικο δώρο του θα μπορούσε να δοθεί στο άλλο αγόρι.

“Μας ήρθαν σε επαφή με ένα παιδί που φρόντιζε οι παππούδες του, αλλά μόλις πρόσφατα πέθανε ο παππούς του από καρκίνο.

Τώρα έχει μόνο τη γιαγιά της για τη φροντίδα της και των αδελφών της. Μάθαμε ότι ανησυχούσε αυτή τη στιγμή του έτους, ειδικά μετά τα ιατρικά έξοδα του συζύγου της.

Εξηγήσαμε την ιστορία στον γιο μας και ρωτήσαμε αν θα ήταν πρόθυμος να εγκαταλείψει το μικρό του ταξίδι για αυτό το μικρό αγόρι.

«Είπε αμέσως« ναι »και μας εξέπληξε, γιατί σε αυτήν την ηλικία δεν νομίζετε ότι το παιδί θα το κάνει αυτό», εξήγησαν με υπερηφάνεια οι γονείς του, σύμφωνα με το Δίκτυο Good News.

Συχνά ρωτάω αν κάνουμε καλή δουλειά διδάσκοντας στον Χάντσον συμπόνια-συμπόνια, τότε μας δείχνει ότι αρχίζει πραγματικά να καταλαβαίνει τη σημασία της φροντίδας των άλλων. #υπερήφανος

Δημοσιεύτηκε από τον Sandy Boyer τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Πηγή: News247.gr

Source