“Ένα αδιάφορο παιχνίδι για αυτούς, γιατί αποδεικνύεται … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο Lucas Fanieros άνοιξε πυρ στον APOEL για τα παράπονά του και τον διαιτητή ενός αγώνα μεταξύ τους στην Αμμόχωστο.

Στις δηλώσεις του, ο κ. Φανιέρος αρχικά είπε ότι «νικήσαμε τον ΑΠΟΕΛ, ήταν μια σωτηρία, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη. Θα το πολεμήσουμε, υπάρχει ανταγωνισμός, είναι πολύ καλό για όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος. Ο τραυματισμός του Gabriel είναι πολύ θλιβερό νέο, του ευχόμαστε καλή ανάρρωση. Ο APOEL δεν ήταν ήρεμος, είχαμε τύχη με τον τερματοφύλακα στη σκηνή. “Δεν του δόθηκε επειδή έπαιξε εναντίον της Ανόρθωσης, ήμασταν τυχεροί, κερδίσαμε.”

Όσον αφορά το παράπονο του ΑΠΟΕΛ σχετικά με τον Λούκα Σωτηρίου, το είπε. “Δεν είδα τίποτα στο αδιάφορο παιχνίδι τους, γιατί βγάζει αυτό το κακό;” Έχει δίκιο, είναι APOEL, αλλά για εντυπώσεις το κάνετε αυτό. Για το επόμενο παιχνίδι σας, doing τα πηγαίνετε καλά. Τι συνέβη λοιπόν σε αυτό το παιχνίδι; Αυτή είναι η γνώμη της APOEL για τα πρόστιμα. Δεν νομίζω ότι υπήρχε κάτι, είχαμε δύο κυρώσεις, αλλά μας έδωσαν μία. Όλοι έχουν το δικαίωμα να καταδικάσουν όποιον θέλουν, ίσως το APOEL να του επιτραπεί να διαπράξει έγκλημα, αλλά ακυρώνοντάς το, δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει αυτό. Αυτό είναι σίγουρα το δικαίωμά του. “

Επιπλέον, στον αγώνα για τον τίτλο, είπε ότι η «Ομόνοια» είναι ηγετική, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Δεν περίμενα ότι η AEL θα έχει αυτά τα αποτελέσματα, είναι κρίμα. Ο τερματοφύλακας, που ήταν ο νούμερο ένα για να το κάνει, έκανε το πρώτο του λάθος. Είναι καλύτερος όταν παίζει με αυτοπεποίθηση με τα πόδια, αλλά μπορεί να συμβεί, το λάθος δεν έπρεπε να έχει γίνει. Εκείνη τη στιγμή δεν χρειάστηκε να αναλάβει κινδύνους, σε ένα άλλο παιχνίδι θα ήταν διαφορετικός, αλλά σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικός. Αλλά ξέρετε τι λένε; Ότι αυτός που ξέρει το καλύτερο κολύμπι πνίγεται. Έτσι υπέφερε η Βοζινία. Πιστεύω στο “Omonia-AEL”, ο τίτλος θα κριθεί. Νομίζω ότι ο Απόλλωνας είναι ηγέτης που βασίζεται σε ένα σχέδιο. Θα δούμε, το πρωτάθλημα είναι όμορφο. “

Όσον αφορά τον αγώνα για την υποχώρηση, σημείωσε ότι “πολλά θα κριθούν σε αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορείτε να είστε αδιάφοροι, πρέπει να υπάρχει ένα έπαθλο σε κάθε παιχνίδι. Βλέπετε, είχαν πρόβλημα με το στοίχημα με το “National”. Όταν οι άνθρωποι βρίσκουν μια ομάδα που είναι αδιάφορη, παίζουν για να χάσουν στοιχήματα, δηλαδή. “Υπάρχουν παίκτες παντού, είναι δουλειά τους να παίζουν για να κερδίσουν, όχι μόνο στην Κύπρο, σε όλο τον κόσμο.”

Όσον αφορά τη διάσωση του Ερμή, εξήγησε ότι «θα προσπαθήσουμε το καλύτερο για να κερδίσουμε τα παιχνίδια, οι ομάδες στο γήπεδο πρέπει να αποφασίσουν τι θα συμβεί».

Source