Ένα δικαστήριο στο Περού κατηγορεί τον Μπιλ Γκέιτς, τον George Soros και την οικογένεια Rockefeller για την παραγωγή του Kovid-19

Δικαστήριο στο Περού, Νότια Αμερική, κατηγόρησε τον ιδρυτή της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, τον Αμερικανό επιχειρηματία Τζορτζ Σόρος και την οικογένεια Ροκφέλερ για την παραγωγή ενός νέου τύπου κοροναϊού (Kovid-19).

Σύμφωνα με τα νέα στον τύπο της χώρας, στην έρευνα που ξεκίνησε το Δικαστήριο Chincha και Pisco, ισχυρίστηκε ότι το Kovid-19 ανακαλύφθηκε από “ελίτ εγκληματίες που κυβερνούν τον κόσμο”.

Στο κείμενο της έρευνας, “Κανένα παγκόσμιο κράτος, πραγματικά και νομικά πρόσωπα, εκτός από τους δημιουργούς της νέας παγκόσμιας τάξης, όπως οι Bill Gates, Soros, Rockefeller, δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι αυτή η επιδημία είναι προβλέψιμη.” συμπεριλήφθηκαν δηλώσεις.

Αναφέρθηκε ότι το δικαστήριο ξεκίνησε αυτήν την έρευνα λόγω της καθυστέρησης μιας υπόθεσης λόγω της επιδημίας Kovid-19.

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Περού ανακοίνωσε στο λογαριασμό του στο Twitter ότι ξεκίνησε έρευνα εναντίον δικαστών Τίτο Γκαλέγκος, Λουίς Λεγκούα και Τόνι Τσανγκράι, οι οποίοι ξεκίνησαν την έρευνα, αφού η έρευνα διαπίστωσε σοβαρό αντίκτυπο στον Τύπο.

.Source