Ένα ζευγάρι προσπάθησε να αποδείξει ότι η Γη είναι επίπεδη. Η απίστευτη περιπέτειά τους (εικόνα)

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Μια καταστροφική αποτυχία για έναν Ιταλό υποστηρικτή μιας επίπεδης Γης που προσπάθησε να φτάσει στην άκρη του πλανήτη.

Έτσι, οι δύο, σύμφωνα με το άρθρο Independent που ανέφερε ο Vice, πωλούν το αυτοκίνητό τους και αγοράζουν ένα σκάφος στο οποίο θα κάνουν την προγραμματισμένη διαδρομή τους.

Έτσι έπλευαν από το Termini, προορισμός τους ήταν η Lampedusa, το νησί μεταξύ της Σικελίας και της Βόρειας Αφρικής, όπου πίστευαν ότι ήταν η κορυφή του παγόβουνου.

Ως πλοηγός, είχαν απλώς μια πυξίδα, η οποία είναι κάπως οξυμονική, καθώς η λειτουργία της βασίζεται στο γεγονός ότι η Γη είναι σφαιρική. Λοιπόν, ας προχωρήσουμε

Όπως μπορείτε εύκολα να φανταστείτε, δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους, γιατί στο δρόμο χάθηκαν και βρέθηκαν σε ένα μικρό νησί στην Ουστίκα.

Σύμφωνα με το directferries.co.uk, η απόσταση τους πριν από την εξαφάνιση δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο εκτιμάται σε 1,5 ώρες, αλλά τα δεδομένα θα κάνουν λίγο περισσότερο επειδή είναι ερασιτέχνες.

Έτσι στην Ustica τους συναντήθηκαν από το Γραφείο Υγείας Εμπορευμάτων, το οποίο τους είχε καραντίσει λόγω του κοροναϊού, αλλά δεν παραδόθηκαν. Προσπάθησαν να ξεφύγουν δύο φορές, χωρίς επιτυχία, μέχρι που αποφάσισαν να διατηρήσουν τα περιοριστικά μέτρα, οι μέρες πέρασαν, επέστρεψαν στο σπίτι με βάρκα.

Πηγή: gazetta.gr

Source